zdravim vsetkych mam taku otazocku ze : ked sa vypleta zadne koleso kde je naboj s rovnakymi priemermi tych ,, koliecok,, kde sa uchytavaju spice ci sa davaju na stranu od kotuca dlhsie spice a na stranu od kazety kratsie spice ? ak moste poradte
zdravim vsetkych mam taku otazocku ze : ked sa vypleta zadne koleso kde je naboj s rovnakymi priemermi tych ,, koliecok,, kde sa uchytavaju spice ci sa davaju na stranu od kotuca dlhsie spice a na stranu od kazety kratsie spice ? ak moste poradte
Si to napisal jak mantinel ale na stranu tych koliesok co sa volaju KAZETA idu špice kratšie. Dlzku š*****v musiš zratať podľa počtu š*****v 32 alebo 36 a podľa priemeru naboja. Ale najlepšie to bude dat asi vypliesť servisakom.
Citat viem ale sorry že ti nerozumiem a prepač že som sa snazil poradiť.
ok tak teda priruba diky za vyraz . no a teraz by si mi mohol este poradit ako te spice lebo ja som dal vsetky spice rovnakej dlzky,vycentroval som to pekne a ked sa tak na to pozeram z podorysu tak stred naboja ja presne v strede medzi tymi prirubami. no ale to by mi suchalo koleso o ram. takze by som chcel vediet ze ci tam mam dat na tu stranu od kazety kracsie spice alebo to mam len vycentrovat a to sa mi zda dost blbe
Si to napisal jak mantinel ale na stranu tych koliesok co sa volaju KAZETA idu špice kratšie. Dlzku š*****v musiš zratať podľa počtu š*****v 32 alebo 36 a podľa priemeru naboja. Ale najlepšie to bude dat asi vypliesť servisakom.
no to som chcel pocut dpc hehe ja teraz skladam predne koleso ale to je v principe to iste .som to vycentroval len uchyt na kotuc mi vycnieva takze to budem muset este raz hh ale aspom uz viem pre druhy krat diky
najlepsie by si urobil keby si to dal do servisu....vyplet kolies neni ako ,,hop klobaska zjem ta,, .....kolesa su dost dolezite pre jazdu a musia byt v 100% stave....hlavne vyplet.
ja som uz vypletal len vzdy to bolo predne koleso a ja som si to aj na BMX robil a tam boli vzdy rovnake spice myslim dlzku a mynule som prepletal zadne koleso ze som menil raf tak som si iba dal dole niple a nahodil naspet takze spice som nemal dole a akosi ma to nenapadlo s tou dlzkou
Ráfik musí ísť na stred celého náboja, nie na stred medzi prírubami. Ale či to robí 5 mm, aby išli ku kazete kratšie špice, to ti teda neviem...
Skús metódu hrubého poťažkania - povoľ o tri otáčky každú š***** na opačnej strane ako je kazeta, pritiahni o tri otáčky každú š***** na strane kazety. A potom zisti, či na strane kazety nevytŕčajú špice z niplí a či na druhej strane je viac špice v niply ako na 2-3 otáčky... A nakoniec zisti, o koľko sa posunul ráfik... Možno to budeš môcť zopakovať dva-tri krát - záleží od toho, aké dlhé (krátke) špice máš.
A možno pôjdeš do servisu hneď pri prvom pokuse...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si to napisal jak mantinel
Citat viem ale sorry že ti nerozumiem
teraz neviem ci som ja madar alebo ty
Si to napisal jak mantinel
tak ako ti tu pise Drotar.
Skús metódu hrubého poťažkania - povoľ o tri otáčky každú š***** na opačnej strane ako je kazeta, pritiahni o tri otáčky každú š***** na strane kazety. A potom zisti, či na strane kazety nevytŕčajú špice z niplí a či na druhej strane je viac špice v niply ako na 2-3 otáčky... A nakoniec zisti, o koľko sa posunul ráfik... Možno to budeš môcť zopakovať dva-tri krát - záleží od toho, aké dlhé (krátke) špice máš.
A možno pôjdeš do servisu hneď pri prvom pokuse...