Ahojte,
v sobotu som si na rýchlo dával opravovať zadné koleso do Cyklo servisu. (výmena utrhnutej špice a centrovanie kolesa) Neviem ani ako to slušne napísať Po oprave som len nahodil koleso na bajk a pozrel ako spravili osmičku a viacej sa nestaral. No včera večer som zistil že kazeta lieta, myslel som si že ju zabudli utiahnuť. Tak skúšam a zatiahnutá bola. Tak som ju zhodil dole a zistil som, že mi tam zabudli dať krytku alebo podložku medzi náboj a kazetu. Neviem ako sa to volá a potreboval by som od Vás radu ako to mám nazvať keď im budem volať pripadne či sa dá niečo také kúpiť aj samostatne. Dával som si to opravovať v inom meste ako bývam a nechce sa mi moc chodiť hore dole ak by sa to dalo kúpiť tu. Jedná sa o náboj Novatec D162SB-SL-B12
To strieborné co si fotil nieje podložka je to oceľový rachet co je za lisovaný v telese náboja vybrať sa to nedá jedine flexou. Je tam taka plastovo gumená krytka ale ta tvoj problém nevyrieši...
No mne chyba ta plastovo gumenná krytka, to na ľavo je obrázok ako by to malo vypadať komplet a na pravo ako vypadá môj náboj po zhodení kazety. Chcem vedieť či sa dá taká krytka kúpiť aj samostatne, alebo im tam musím volať a trepať sa 27km do druhého mesta a otázne ešte či sa nebudú vykrúcať a či to nestratili
samozrejme, ak to tam chýba, tak sa to nedá odfotiť..
mala by to byť prachovka
Novatec dováža Dema
mohli by mať náhradné nové (alebo aspoň použité z reklamácií ) copyrighti.imgur.com i.imgur.com
Dik za rady, nakoniec som sa musel trepat do servisu spat kedze u nas v Meste to nemali a objednavat z netu to nemalo cenu, tak dlho bez bajku by som nevydrzal Nakoniec podlozku nasli na stole a aj prachovku. Sice bolo to zasa troska na dlhsie. Najskor mi tam dali len podlozku a ked som odchadzal tak som si to dokladne popozeral a pozeram, ze tam neni zasa prachovka tak som sa zasa vratil a pozerali na mna, ze co zasa otravujem ale nasli aj prachovku a vsetko je OK. Sice sa mi ospravedlnovali ale ja som bol den bez bajku a vlastne kvoli podlozke a prachvoke v hodnote do 2€ som na aute spravil 70km zbytocne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mala by to byť prachovka
Novatec dováža Dema
mohli by mať náhradné nové (alebo aspoň použité z reklamácií
https://www.eshop.novatecwheels.eu/contact.xhtml
Skús tam, ani to nemáš ďaleko.