hladam sustruznika na vyrobenie valcekov z tvrdeho materialu do tlmica na presny rozmer s vystruznikom.... poznate dakoho??
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 16:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 16:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
valceky aj ked som objednal nove tak problem pretrvava... https://www.bike-components.de/en/RockShox/Bushings-for-10-mm-Monarch-Kage-Vivid-Ario-Rear-Shocks-as-of-2010-p17645/
rozmer, teda priemer podla skrutky a dlzka bola objednana podla originalu, problem pretrvava...
skusal som aj riesenie s nejakou paskou na skrutku, len ide o tak malu diferenciu rozmerov skrutky a valceka ze aj 1x lepiaca paska je vela a nebolo mozne skrutku dat do valceka...
som zufaly....
Dano dotahujem dost, to som si isty...
premyslam este ze stare valceky nejak prebrusim a skusim do nich na vymedzenie skrutky vlozit nejaku pasku ,,izolacku´´ na vytvorenie ,,dilatacie´´.... neviem ci to bude mat uspech...
ale ano zvuk vychadza z tej casti... capy, valceky, tlmic - a ano az pri odskoku.... tlmic ma cca 3500km
edit: tlmic aj ked som mal v ruke, a skusal som ho stlacit, samozrejme bez tlaku, tak ziadny zvuk nevyraval....
dakujem za ochotu... momentalne som bez plastov, cakam na dodanie z mtbikera, nahodim a pribehol by som potom....este raz dik
-19% RockShox Monarch Plus RC3 Debon Air Mid Reb/Mid Comp tlmič, 200 x 57 mm
539 € -19%
MOC 669 €Chlapík to má ako hobby, povolaním strojár. Bez problémov komunikácia. Kópia už na svete
Veľmi vrelo odporúčam