tá kamera čo mal on je klasická, čiže výdrž baterky + kapacita karty to sú obmedzenia nahrávania..
ak to chceš mať v aute na obranu musí sa vyšpekulovať cyklus aby nový záznam automaticky premazával starý (a samozrejme po nehode to vypnúť aby si si nepremazal nehodu hádkou s cyklistom
Podla toho mi pride ze chybu spravil organizator (doprovodne vozidlo) to malo ist pred balikom a zastavovat dopravu, takisto ten policajt na motorke mal zastavit premavku aspon 1km pred prvym pretekarom.
Som velmi zvedavy ci sa motorkar s videom vyvini, lebo na sude by mohli napadnut video, ktore bohuzial v nasej pravnej uprave nie je ako dokaz. Uz boli pripady ze niekto natocil aj policajta a h...o z toho.
Ak to video zoberu ako dokaz a uznaju mu ho, tak kupujem kamerku do auta nad spetak (uz nad tym rozmyslam dlho), lebo denne v BA zazivam situacie, pri ktorych tuhne krv v zilach a bez dokazov by sa tazko hladala chyba, kedze dnes svedcit nikto nechce.
sory za vyjadrovanie som zvychodu keby dakomu vadilo(hrobla-priekopa
No ale tuna slo o nieco ine ... mozno su ceski cestni cyklisti skutocne dost agresivni
Přemýšlím proč nás většina motoristů nemá ráda,že by kvůli tomu že se na cestě neumíme chovat,že jezdíme vedle sebe,jsme věčně nalití pivem,nebo jsme navlečeni v *****ských hadrech s vycpanou okurkou ?
doteraz cesi sa mohli schvalit organizovanim pretekov ale teraz?
Mňa zaráža fakt že skupina motorkárov predchádzala peleton.Podla môjho názoru to je ak mám iba trochu zdravého rozumu NEPREDSTAVITELNE!!! Tu sa ukazuje čo sú to za ludia čo sedia na tých mašinách! Aj ked trať nie je uzavretá čo ak to začne robiť kamion s vlekom.
edit: aha, inde to bolo , toto :
ČTK údajně ověřuje pravost zpráv, v tomto případě se na to vys...
Zprávu převzali z webu AC sparta a dále jí prodávali, podle vedoucího sportovní rubriky, která správu vydala nevidí důvod se omlouvat za ověřenou zprávu předanou ostatním sdělovacím prostředkům.
AC Sparta dle vyjádření:
Dotaz: Otiskli jste zprávu o nehodě, byl jste této nehodě přítomen?
Odpověď: nebyl jsem tam jen nám to volal přímý účastník.
Dotaz: opravíte vaši zprávu a omluvíte se?
Odpověď: Není za co motorkář byl v protisměru, byl jsem u toho.
Dotaz: říkal jste že jste na místě nebyl a nyní říkáte že jste na místě byl.
Odpověď: Polibte mi prdel.
Co tedy, dle mého zažalovat AC Sparta za pomluvu, ČTK za poskytování neověřených zpráv, pořadatele za nezajištění závody, cyklisty za napadení.
Držím palce a těším se na pokračování.
pripadá mi to ako spojenie neskutočnej chyby organizátora, neschopnosť polície a arogancie závodníkov..
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14