a po velkej noci idu na 2 smeny, len pre doplnenie.. ale je tam aspon nejaka snaha, dostanu 1 respirator na smenu a 50ml desinfekciu:) a zvesili vsetky dvere, aj na WCkach:)
Pracujem v dodávateľskej firme ktorá pracuje pre kiu/Hyundai. U nás ti môžem povedať sa na všetko serie a z vysoka. Dali sa wc dezinfekčné a tým to všetko skončilo a aby som im nekrivdil dali 2x jednorazový papierový respirator. Vďaka Bohu že ľudia sa k tomu postavili o 1000krat zodpovednejšie ako firma. Približne 99% firmy nosilo ruska už predtým ako to bolo nariadené štátom.
Chodili sme ešte minulý týždeň do práce. Teplota sa meria len šoférom (kamionisti, šoféri dodaviek, kuriéri) ostatný nič a to vo firme pracuje 2000ludi. Bufet(jedáleň) normálne otvorený ľudia nakope jedia čiže celodenné nosenie rúška takmer zbytočné. A v pondelok mám ísť zasa do práce.. super už teraz sa teším.
v čechách stačí na test teplota 37,5,problémy s dýchaním...preto robia toľko testov.Tu aby štát usúdil,že máš možný problém môže byť už neskoro.premiér nedávno hovoril,že si budeme hovoriť pravdu,ale skôr pokračujeme v sebaklame.
Nevieš spracovať, že sa netestuje menej z roztopaše, ale kvôli nedostatku buď kapacít, alebo ochranných pomôcok atď? Informácia o tom, že stačí v ČR teplota 37,5 a problémy s dýchaním je obyčajné klamstvo.
stale ostava v platnosti fakt, ze sice sa menej testuje a mame mozno preto menej pozitivnych ... ale ak ma niekto vazne stavy a musi byt realne lieceny tak sa o nom vie? Tak potom mi povedzte, naco testovac viac? aby grafomaniaci mali na co kukat?
stale ostava v platnosti fakt, ze sice sa menej testuje a mame mozno preto menej pozitivnych ... ale ak ma niekto vazne stavy a musi byt realne lieceny tak sa o nom vie? Tak potom mi povedzte, naco testovac viac? aby grafomaniaci mali na co kukat?
Aby si vedel pozitivne testovanych lahsie riesit v ramci povinnej karantenny.
Nemôžem z pochopiteľných dôvodov “ vynášať “ na zatiaľ je to “dobre “ , čo sa týka kriticky chorých . Dokedy , je na každom z nás . Vy skutočne môžete minimalizovať riziko , ja / my už len pracujeme s tým čomu nás vystavíte ...
zeby prva realna lastovicka? https://e.dennikn.sk/minuta/1829616
k praci, robim vo firme s cca 160 ludmi. robi sa vacsinou na 1 smenu, obcas niektore oddelenie na dve. firma este pred prikazom od vlady rozdavala ruska co sme mali skladom, lebo brusime, striekame atd tak sme mali na sklade a zvysne dali usit a rozdali kazdemu bavlnene minimalne po dva kusy. na kazde umyvadlo a ku dveram ktore oddeluju oddelenia dali naviac dezinfekcny gel. kazdy z vyroby fasuje jednorazove rukavice, tusim dva pary na den. kompletuje sa a vyraba tak ze zamestnanci su od seba dalej ako 2 metre. jedalen funguje na maly pocet ludi a striedaju sa, stoly su od seba cca 3metre a ludia vacsinou sedia po jednom, max po dvoch. stale sa tam vetra. upratovacky v pravidelnych intervaloch cistia klucky, dvere a pod. my z kancelarii mame home office ale niektore veci proste z domu neurobime, tak idem na hodku dve do prace a zas domov. nestretavame sa skoro nikde a kazdy od zaciatku nosi rusky. z mojho pohladu sa k tomu vedenie postavilo velmi dobre a fakt nemam co vytknut. aj napriek tomu to ale moze niekto dovliect a asi sa to tak ci tak rozsiri. budem ale dufat ze nie
Včera 840 testovaní, 37 pozitívnych. Podľa stránky ministerstva zdravotníctva. V médiách /aktuality.sk so zdrojom - Ministerstvo zdravotníctva/ je počet testovaných 877 a pozitívnych rovnako ako uvádza ministerstvo teda 37. Z toho vychádza, že 37 testovaní /nad 840/ bolo súkromnými laboratóriami s nulou pozitívnych na korona vírus.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Link na pôvodný BBC článok:
https://www.bbc.com/news/blogs-eu-29455555?fbclid=IwAR3OwLP9vFAoZX2ugKxDrr1w8ukCHm8KaduvjBRbe5mEd6usdmeo51puhUE
Aj Alexa si myslí svoje
https://www.youtube.com/watch?v=LikYURQANWU
Pracujem v dodávateľskej firme ktorá pracuje pre kiu/Hyundai. U nás ti môžem povedať sa na všetko serie a z vysoka. Dali sa wc dezinfekčné a tým to všetko skončilo a aby som im nekrivdil dali 2x jednorazový papierový respirator. Vďaka Bohu že ľudia sa k tomu postavili o 1000krat zodpovednejšie ako firma. Približne 99% firmy nosilo ruska už predtým ako to bolo nariadené štátom.
Chodili sme ešte minulý týždeň do práce. Teplota sa meria len šoférom (kamionisti, šoféri dodaviek, kuriéri) ostatný nič a to vo firme pracuje 2000ludi. Bufet(jedáleň) normálne otvorený ľudia nakope jedia čiže celodenné nosenie rúška takmer zbytočné. A v pondelok mám ísť zasa do práce.. super už teraz sa teším.
Nevieš spracovať, že sa netestuje menej z roztopaše, ale kvôli nedostatku buď kapacít, alebo ochranných pomôcok atď? Informácia o tom, že stačí v ČR teplota 37,5 a problémy s dýchaním je obyčajné klamstvo.
Aby si vedel pozitivne testovanych lahsie riesit v ramci povinnej karantenny.
k praci, robim vo firme s cca 160 ludmi. robi sa vacsinou na 1 smenu, obcas niektore oddelenie na dve. firma este pred prikazom od vlady rozdavala ruska co sme mali skladom, lebo brusime, striekame atd tak sme mali na sklade a zvysne dali usit a rozdali kazdemu bavlnene minimalne po dva kusy. na kazde umyvadlo a ku dveram ktore oddeluju oddelenia dali naviac dezinfekcny gel. kazdy z vyroby fasuje jednorazove rukavice, tusim dva pary na den. kompletuje sa a vyraba tak ze zamestnanci su od seba dalej ako 2 metre. jedalen funguje na maly pocet ludi a striedaju sa, stoly su od seba cca 3metre a ludia vacsinou sedia po jednom, max po dvoch. stale sa tam vetra. upratovacky v pravidelnych intervaloch cistia klucky, dvere a pod. my z kancelarii mame home office ale niektore veci proste z domu neurobime, tak idem na hodku dve do prace a zas domov. nestretavame sa skoro nikde a kazdy od zaciatku nosi rusky. z mojho pohladu sa k tomu vedenie postavilo velmi dobre a fakt nemam co vytknut. aj napriek tomu to ale moze niekto dovliect a asi sa to tak ci tak rozsiri. budem ale dufat ze nie
Karanténa odřízla narkomany od drog. Bez náhražek mohou umřít, varují experti
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/drogy-nedostatek-bezdomovci-brno-nahrada-koronavirus.A200330_132109_brno-zpravy_mls
--diskusia:
"no a?
Náš soused Demeter si včera vykradl vlastní dům, má totiž homeoffice!"
Ved obe su len synonymom pre vzajomnu socializaciu s kolegami