Nechcem zakladať novú tému , tak to dám sem . Potreboval by som poradiť , plánujem v najbližšom čase , keď sa oteplí a bude stále teplota cez deň 8+ začať behať a skĺbiť to s bicyklovaním a s tým súvisi , že najčastejšie budem chodiť poobede , tak sa chcem opýtať kedy je najvhodnejšie jesť pred výjazdom a po behu . ( 1. Bicykel 2. Beh )
Koľko približne by som mal prijať Kcal za deň ? Mám 63 kg , 164 cm , a chcel by som to dať na 58 kg a dať tuky z nôh ( stehien ) a brucha.
Ako to je vlastne , keď chcem dať dole kilá , treba spotrebovať viac Kcal ako prijať ? Nevyznám sa v tom , a človek keď to hľadá na internete , tak niekde píšu tak a niekde ...
Vopred dik za poradenstvo.
Pokiaľ chceš chudnúť, tak pochopiteľne musíš mať menší príjem ako výdaj:) Nájdeš milióny článkov o tom ako, všetky nemusia byť správne a tiež všetky rady ti nemusia prospieť vzhľadom na jedinečnosť metabolizmu. Ale, behom schudneš lepšie a rýchlejšie ako bikom, kedže zapájaš celé telo, je to väčší výdaj. Pokiaľ máš málo času, radšej choď behať ako na bike. Pár ľudí jazdieva nalačno ešte pred raňajkami- skôr nie ako áno, maximálne iba párkrát do mesiacu, môže ti to ublížiť. Pre teba je dôležité naučiť telo spalovať tuky. V prvej fáze tréningu na biku sa najprv spalujú sacharidy a potom telo prechádza na zásoby čiže tuky, takže by som sa vyhýbal sacharidovým jedlám pred. Tyčinka na tréningu, pokiaľ trvá niekoľko hodín nemusí byť zlá, ale to je tiež dosť subjektívne. Ale rozhodne by som nejedol nič hodinu pred výjazdom, mastné jedlá a vlákninu až dve, môže ti byť zle.
Určite si radšej niečo prečítaj, o tomto sa dá písať strašne veľa, tiež očakávam, že so mnou nebudú súhlasiť všetcia.
Spalovač tukou nieje zly,ale bez upravy stravy nema zmysel ho uzivat. Doplnok je len doplnok. ak si upraviš príjem sacharidou,tukou,bielkovín na patričnu uroven tak ano je dobre uzivat aj spalovač tukou. Pokial sa budes stravovat rovnako iba zacnes uzivat spalovac,sam o sebe velky efekt nema.
tymto si vlastne poprel funkcnost spalovacu. a presne tak to je. ziadne spalovace neexistuju
ak je spalovac doplnok ktory funguje tak musi fungovat pre kazdeho a vzdy. inak ti nie je funkcny doplnok.
to je kazdy taky mudry predavat doplnok na chudnutie a povedat ze funguje len ked drzis dietu a sportujes...
existuje nejaka studia ktora potvrdzuje zvysenu efektivitu spalovania so spalovacom? rad by som si ju precital uveril a kupil potom spalovac
tu je napr studia robena na krysach ktora dementuje pozitivny vplyv uzivania karnitinu na stratu hmotnosti.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12378044 je to z roku 2002 tak neviem ci sa to odvtedy zmenilo ze sa na tom tak globalne fici
Pokial viem, tak tvrdia, ze vacsina spalovacov su v podstate stimulanty, ktore zvysia telesnu teplotu, cinnost srdca, atd. Ci je to nejak podlozene netusim...
Ďakujem za odpovede , asi to tak uzavriem ohľadom spaľovačov tukov , že to má asi taký zmysel kupovať ako doplnky vitamínov a minerálov ... Keď človek jedáva ovocie, zeleninu , mäso ryby ... Tak nepotrebujem žiadne vyživové doplnky. Zrejme by to bola zbytočná kúpa ako , keď som kúpil vitamíny vo forme tabletiek a minerály tak isto , a jedine čo u C-čka bol účinok tak bol , že som z toho mal len sprepáčením sr*čky ... a minerály som tiež prestal brať ... takže asi tak by som to uzavrel
Na večeru treba príjmať čím najnižšie množstvo tukov a sacharidov. Tak je to ne ?
Pokial viem, tak tvrdia, ze vacsina spalovacov su v podstate stimulanty, ktore zvysia telesnu teplotu, cinnost srdca, atd. Ci je to nejak podlozene netusim...
jeden z tých lepších je spiropent na astmu / clenbuterol/ dvihne bazálnu teplotu min o 0,5C a to nehovorím že má aj anabolické účinky....len to netreba presoliť
Strašne sa mi páčia tvoje názory. Len tak presvedčený svojou pravdou, poďme to hlásať do sveta. Neobhajujem ani jednu stranu ale sorry. Keby to niečím podložíš, máš to reálne odskúšané alebo čokoľvek...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Koľko približne by som mal prijať Kcal za deň ? Mám 63 kg , 164 cm , a chcel by som to dať na 58 kg a dať tuky z nôh ( stehien ) a brucha.
Ako to je vlastne , keď chcem dať dole kilá , treba spotrebovať viac Kcal ako prijať ? Nevyznám sa v tom , a človek keď to hľadá na internete , tak niekde píšu tak a niekde ...
Vopred dik za poradenstvo.
Určite si radšej niečo prečítaj, o tomto sa dá písať strašne veľa, tiež očakávam, že so mnou nebudú súhlasiť všetcia.
tvoj spalovac tukov sa vola Mongoose Tyax Sport, uzivaj ho pravidelne, pripadne doplnaj pohybom po vlastnych
tymto si vlastne poprel funkcnost spalovacu. a presne tak to je. ziadne spalovace neexistuju
to je kazdy taky mudry predavat doplnok na chudnutie a povedat ze funguje len ked drzis dietu a sportujes...
existuje nejaka studia ktora potvrdzuje zvysenu efektivitu spalovania so spalovacom? rad by som si ju precital uveril a kupil potom spalovac
tu je napr studia robena na krysach ktora dementuje pozitivny vplyv uzivania karnitinu na stratu hmotnosti.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12378044 je to z roku 2002 tak neviem ci sa to odvtedy zmenilo ze sa na tom tak globalne fici
Na večeru treba príjmať čím najnižšie množstvo tukov a sacharidov. Tak je to ne ?
jeden z tých lepších je spiropent na astmu / clenbuterol/ dvihne bazálnu teplotu min o 0,5C a to nehovorím že má aj anabolické účinky....len to netreba presoliť