Cvikla je super v každej forme, nemyslela som tým, že je zlá ale ako sa hovorí, že niečo nemáš jesť bez chleba, tak ja som si to modifikovala na neviem to zjesť bez mäsa ☝️ A keď už sme pri cvikle, tak ani vo forme piva nie je na zahodenie - ako sa hovorí, kde je vôľa, tam je cesta 😁 mňam
Ty si balast sám o sebe. Zase iba účelovo vyrývaš a nič iné nevieš!
Skús si 24hodín pred odberom dať šošovicu, fazuľu alebo arašidy, ktoré majú kopu oleja a uvidíš, čo ti to urobí s krvným obrazom, pečeňovými testami alebo s procesmi, keď ležíš hodinu na plazmaferéze. Hovädzie mäso má jedno z najpomalších trávení, na obed pred odberom určite nie, kuracina musí byť z domáceho chovu a nekŕmená zmeskami alebo podobnými šmakuládami, kde sa znižuje výživová hodnota na minimum, ryby z chovných staníc bežne dostupné v obchodoch sú na tom rovnako. A za ďalšie ľudia, ktorí nejedia mäso, si ani jedno z toho nedajú.
Takže podobné suvix shit rady si nechaj hentam, kde si, ja radšej ostanem pri potravine, ktorá mi funguje roky, čo chodím do NTS. Koniec hlásenia.
Poraďte panvicu, konkrétne hľadám tvar wok a nechcem čistú oceľ. Dajte tip na model, povrch, nech sa na to nelepí a ľahko sa čistí, nemá nity vnútri a nech na ňu pasuje dekel. Kukám Fabini, má to niekto? Je to fakt super? Môže byť aj z Metra alebo hocijaká značka, nemám vôbec prehľad pomer cena /kvalita.
Teraz som od Fabini bral liatinovy hrniec na guláš, kolekcia Mattia 3,0, sú o polovicu a aj viac lacnejší ako Staub či Le Creuset. Je tam 10 rokov záruka na niektorý tovar 25r. , panvice a hrnce dodávane s pokrievkou, tak keď kúpiš myslím, že chybu nespravíš.
A už s ním máš aj skúsenosť, alebo si ho len objednal a čakáš? Alebo teda varíš v iných hrncom od nich. Asi sa spýtam blbosť, ale teraz máme také staré hrnce s plastovými rukoväťami, čo je výhoda, pretože ani keď v nich varíš hodinu, tak nie sú horúce, ale máme plynovú varnú dosku, takže mi občas ohoria :) Mama má celokovové hrnce, ale na nich sa vždy popálim, lebo chytám rúčky zo zvyku keď si idem nabrať polievku alebo pomiešať. Takže moja otázka znie, sú veľmi horúce tie ich rukoväti pri varení? Viem, že to je kov ale pýtam sa. Lebo teda okrem woku chcem aj nové hrnce a vždy som mala aké niekomu niekde zostali a nikdy som ich nevyberala a nekupovala. Ak na tých starých je aj dekel s plastovým madlom, čo je zase výhoda, že to chytíš a nič, u našich majú kovové a to sa tiež vždy popálim :D
Ďakujem za tip, ale v živote nikdy. Máme to doma na dvoch Tefal panviciach a už to niekoľkokrát skoro letelo cez okno - zavreté! Nedá sa to čistiť, je to stále zababrané od toho, čo sa v tom varí a tým pádom ako to je celé mastné sa to zasekáva. Nikdy, načo vymýšľať komplikované veci, ak sú klasické hrnce, ktoré fungujú už vymyslené. Nechcem žiadne žiadne skrutky, mechanizmy, drevené prvky ani nič také :)
Ani ja ťa presviedčať nejdem, že mám presne toto isté, ale na panviciach. Skrinku mám veľkú, nemám nervy to prepínať hore dole. Ako vravím, kovové hrnce vymyslené boli, neviem, prečo by som si ich mala komplikovať :) A áno, v slovenčine je ten modelový rad, nie tá modelová rada, rada je len dobrá alebo zlá :) A máš u mňa plus za to, že nevetvíš :)
Vďaka, písala som im, že na videách a na fotkách to kuchári držia holou rukou a odpísali, že to majú trochu odizilované v spoji a pri kratšom varení sa to dá držať, ale pri dlhšom to bude horúce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.google.com/search?q=Cvikla+dusitany
cervene maso
kuracina
ryby
sosovica
spenat
cervena fazula
arasidy
ta tvoja repa je balast na zelezo,uplny suvix shit,uz len susena marhula ho ma 3x viacej ako hento
koniec hlaseniu
Skús si 24hodín pred odberom dať šošovicu, fazuľu alebo arašidy, ktoré majú kopu oleja a uvidíš, čo ti to urobí s krvným obrazom, pečeňovými testami alebo s procesmi, keď ležíš hodinu na plazmaferéze. Hovädzie mäso má jedno z najpomalších trávení, na obed pred odberom určite nie, kuracina musí byť z domáceho chovu a nekŕmená zmeskami alebo podobnými šmakuládami, kde sa znižuje výživová hodnota na minimum, ryby z chovných staníc bežne dostupné v obchodoch sú na tom rovnako. A za ďalšie ľudia, ktorí nejedia mäso, si ani jedno z toho nedajú.
Takže podobné suvix shit rady si nechaj hentam, kde si, ja radšej ostanem pri potravine, ktorá mi funguje roky, čo chodím do NTS. Koniec hlásenia.
Poraďte panvicu, konkrétne hľadám tvar wok a nechcem čistú oceľ. Dajte tip na model, povrch, nech sa na to nelepí a ľahko sa čistí, nemá nity vnútri a nech na ňu pasuje dekel. Kukám Fabini, má to niekto? Je to fakt super? Môže byť aj z Metra alebo hocijaká značka, nemám vôbec prehľad pomer cena /kvalita.
Teraz som od Fabini bral liatinovy hrniec na guláš, kolekcia Mattia 3,0, sú o polovicu a aj viac lacnejší ako Staub či Le Creuset. Je tam 10 rokov záruka na niektorý tovar 25r. , panvice a hrnce dodávane s pokrievkou, tak keď kúpiš myslím, že chybu nespravíš.
A už s ním máš aj skúsenosť, alebo si ho len objednal a čakáš? Alebo teda varíš v iných hrncom od nich. Asi sa spýtam blbosť, ale teraz máme také staré hrnce s plastovými rukoväťami, čo je výhoda, pretože ani keď v nich varíš hodinu, tak nie sú horúce, ale máme plynovú varnú dosku, takže mi občas ohoria :) Mama má celokovové hrnce, ale na nich sa vždy popálim, lebo chytám rúčky zo zvyku keď si idem nabrať polievku alebo pomiešať. Takže moja otázka znie, sú veľmi horúce tie ich rukoväti pri varení? Viem, že to je kov ale pýtam sa. Lebo teda okrem woku chcem aj nové hrnce a vždy som mala aké niekomu niekde zostali a nikdy som ich nevyberala a nekupovala. Ak na tých starých je aj dekel s plastovým madlom, čo je zase výhoda, že to chytíš a nič, u našich majú kovové a to sa tiež vždy popálim :D
Tradične pred Vianocami
@fixska ja odkedy som dostal hrnce Tefal z rady Ingenio Unlimited tak uz nechcem ine. Odnimacia rucka je super.
https://www.alza.sk/tefal-suprava-riadu-13-ks-ingenio-unlimited-on-l3959343-d6997529.htm
Vok ale asi nemaju.
Ďakujem za tip, ale v živote nikdy. Máme to doma na dvoch Tefal panviciach a už to niekoľkokrát skoro letelo cez okno - zavreté! Nedá sa to čistiť, je to stále zababrané od toho, čo sa v tom varí a tým pádom ako to je celé mastné sa to zasekáva. Nikdy, načo vymýšľať komplikované veci, ak sú klasické hrnce, ktoré fungujú už vymyslené. Nechcem žiadne žiadne skrutky, mechanizmy, drevené prvky ani nič také :)
Neviem co mas ale ja nic z tych opisovanych problémov nemam a nedam na to dopustit 😉
Však píšem, že Tefal, teda presne toto isté
Ale tefal je len znacka. Maju niekolko radov(rád?) tohto riadu.
Mne praveze vyhovuje ze mam odnimatelnu rucku. Lepsie sa to umyva, zmesti sa viac na sporak, da sa to stohovat v skrinke.
Ja ta presviedcat nejdem, skusil som uz kadeco ale toto mi zatial vyhovuje najviac.
Ani ja ťa presviedčať nejdem, že mám presne toto isté, ale na panviciach. Skrinku mám veľkú, nemám nervy to prepínať hore dole. Ako vravím, kovové hrnce vymyslené boli, neviem, prečo by som si ich mala komplikovať :) A áno, v slovenčine je ten modelový rad, nie tá modelová rada, rada je len dobrá alebo zlá :) A máš u mňa plus za to, že nevetvíš :)
Kovové uchá aj rúčky sú horúce, pár x som sa popálil, ale uz som sa naučil používat utierky, alebo chňapky...