ja mam aktuálne 186 cm a 80 kg bože to je veľa, minulý rok som mal 75 -77, ale nezdá sa mi že by som bol nejaký horší skôr naopak. asi som nabral svaly, i ked vraj som mal aj nejaké kocky na bruchu.
ja mam 185 a nejakych 76-77, ale mal som uz aj menej, tiez sa mi cosi usadilo na bruchu , ale nestazujem si, vykon stupa a nemyslim, ze to par kil zmeni...horsie by to bolo pri vyraznej nadvahe
ja mam na 185 cm okolo 65 kg co je dost malo ale v kopcoch je to malina... nevlacim so sebou 20 kilo sadla aspon
ono to nie je len o sadle zase nemam o nic viac tuku ako kamos co ma 66kg, len on je skratka subtilnejsej telesnej konstrukcie, vyska zhruba rovnaka...
jedine v zrkadle, inak je to zbytočné každý je inak stavaný, môžeš mať tuk na bruchu a nohy ako beton že ledva stlačíš kožu medzi prstami, pozri sa na Gira ten ma pandero jak cigansky vajda a jazdi spokojne.
jedine v zrkadle, inak je to zbytočné každý je inak stavaný, môžeš mať tuk na bruchu a nohy ako beton že ledva stlačíš kožu medzi prstami, pozri sa na Gira ten ma pandero jak cigansky vajda a jazdi spokojne.
No teda katko ....
lepsie by som to ani sam nenapisal. A to si ma nevidel teraz, ked som len sedel nad diplomovkou. Uz mi asi nikto neuveri, ze pri 181 cm mam cca 78 kg. Ale to brucho pri jazde na krv s Tomasom a Ajetom je citit (zase aj dole kopcom )
Pekne si to napisal, teda jazdi, respektive nejazdi.
mozno teraz tresnem....ale fakt je u niekoho tak velky rozdiel vo vahe kosti???.....viete poznate tu vyhovorku....ja nemam vela sadla....ja mam len tazke kosti.... ....zaujimalo by ma to lebo mam 184 cm a okolo 68 kg(zalezi od toho ako sa rano dobre vyserem) zerem ako kon a kila nikde....uz ma to aj trochu stve lebo nechcem donekonecna vyzerat ako chrt...
Odmerane % tuku zavisi na momentalnej hydratacii. Ak je clovek dehydrovany, % je vyssie, ak ma vody dost, percento je nizsie. Vo vseobecnosti by % tuku malo byt presnejsie pri vyssej hydratacii. Pre ilustraciu - ak mam 60% hydrataciu, ukazuje mi okolo 12% tuku. Ak mam 62% hydrataciu, ukazuje okolo 10.5%. Hydrataciu meria ta vaha sama a u mna kolise medzi 58-62%. Okrem toho odmeria aj vahu svalov, ktora u mna kolise medzi 61-63kg. Ta vaha stoji okolo 5000Sk.
Sorry, ale podla mna taketo vahy na stanovovanie percenta tuku su velmi klamlive. Velmi by som tomu neveril (za optimalnych podmienok sa to moze trafit). Najma kvoli roznym pomerom svalu, tuku, kosti, vody u kazdeho a roznej hustote, co tato vaha nema ako zohladnit. Uz to samotne meranie je dost divne. Netusim ako je to presne, ale tusim tam, kde sa postavis su elektrody a tie zrejme zmeraju tvoj odpor. Potom to podla nejakych tabuliek prerataju. Tu uz moze vznikat chyba pri kontakte elektrody s kozou, zalezi ako sa potis atd. Nejdem pokracovat, lebo ajeto ma zas bude napadat. Mna ked merali tym "vahovym tukomerom", tak raz im vyslo okolo 7 %. Opytaj sa katka, ked vidi moj bachor, ci tomu veri Ten tuk by sa dal merat spominanym principom, ale elektrody by si musel mat pichnute pod kozou.
A na zaver, co vam to uz uplne sibe? Stresovat a stazovat sa tu na vahu. Vsak si pripadam ako na nejakom chate bulimiciek a anorekticiek. Chalani hanbite sa, treba jazdit (ja sam to nerobim), chlapi taketo kraviny nerozoberaju.
2giro: tak ja ta potesim...meriam 183 a vazim...hmmm...okolo 89-90 kg. Mam dost velke brucho, ked clovek sedi cely den v praci za kompom, tak to tak vyzera. Inac, ked som nemal stabilnu pracu a cez vysku som mal asi 8 rokov stabilnu vahu 74-76 kg. Teraz budem rad, ked sa dostanem na 80. Ale zase nemozem povedat, ze by som na biku nevladal. Len tie viac ako 50km vyjazdy na druhy den uz citim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono to nie je len o sadle zase
ja mam 202cm a 80kg
71Kg
ja mam 202cm a 80kg
Od teba by som cez drzku nechcel.
No teda katko ....
lepsie by som to ani sam nenapisal. A to si ma nevidel teraz, ked som len sedel nad diplomovkou. Uz mi asi nikto neuveri, ze pri 181 cm mam cca 78 kg. Ale to brucho pri jazde na krv s Tomasom a Ajetom je citit (zase aj dole kopcom
Pekne si to napisal, teda jazdi, respektive nejazdi.
194 cm
76kg
Ked ste spominali meranie tuku - existuje vaha, ktora % tuku odmeria. Napr. tuto ma moja sestra:
http://www.tanita.de/produkte/consumer/ ... 532_sv.asp
Odmerane % tuku zavisi na momentalnej hydratacii. Ak je clovek dehydrovany, % je vyssie, ak ma vody dost, percento je nizsie. Vo vseobecnosti by % tuku malo byt presnejsie pri vyssej hydratacii. Pre ilustraciu - ak mam 60% hydrataciu, ukazuje mi okolo 12% tuku. Ak mam 62% hydrataciu, ukazuje okolo 10.5%. Hydrataciu meria ta vaha sama a u mna kolise medzi 58-62%. Okrem toho odmeria aj vahu svalov, ktora u mna kolise medzi 61-63kg. Ta vaha stoji okolo 5000Sk.
Zdar!
A na zaver, co vam to uz uplne sibe? Stresovat a stazovat sa tu na vahu. Vsak si pripadam ako na nejakom chate bulimiciek a anorekticiek. Chalani hanbite sa, treba jazdit (ja sam to nerobim), chlapi taketo kraviny nerozoberaju.