Kde v BA a okoli sa da najlepsie zlepsovat technika jazdenia? Resp., ako si najlepsie zlepsit technicku stranku jazdenia a ovladanie bicykla? Vrhnut sa na vsetky traily v okoli? Na parkovisku sa krutit na malom priestore? Narazam hlavne na to, ze citim, ze klopene zakruty, vlny, kamenitejsie/korenove sekcie a podobne prekazky nemam spravne nacvicene. a ich zdolavanie na zjazdovych trailoch je kontraproduktivne pre zacinajuceho XC jazdca (zbytocne pady, zavadzanie zjazdarom a pod.)....treningovej metody "jazdit, jazdit, jazdit" som si vedomy ...vopred dik za vase skusenosti
Najlepšie a najrýchlejšie zmeníš techniku pod dohľadom trénera. Je to brutálny rozdiel oproti samostatnému trénovaniu, výrazne skrátiš čas učenia. V BA a okoli máš veľa možnosti kde sa to dá, napr pumptracky, traily s jednotlivými prvkami, kde môžeš dookola pilovat techniku. Ďalším veľkým plusom je natáčať sa a potom to vyhodnocovať, zas najlepšie viacerými ľudmi alebo coachom. Sú aj online coacheri, sú bajk školy, kempy, tréneri... najlepšie to kombinovať.
V neposlednom rade nebajkovať sám, ale v partii, kde sa ťaháte a vzájomne si pomáhate.
kua to už bude bajking jak tenis...ak máš kde, nájdi si ten terén a skúšaj...niekomu to ide lepšie, inému horšie...treba hlavne jazdiť pre radosť...
...tak v ziadnom pripade o radost nechcem prist to je prva a najdolezitejsia vec pri mojom bikeovani. nemam pretekarske ani machrovacie ambicie. cize ziadne drasticke rezimy aby som ziskaval nejaky tazko meratelny progres. teraz naozaj potrebujem najst rozumny teren - aj ohladom toho som vlastne zalozil toto vlakno. v kazdom pripade, budem hladat a cakat na pripadne dalsie odporucania...a mozno si parkrat necham "tenisovo" aj profesionalne poradit, ako spominali chalani...urcite vsak dakujem za rady
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V neposlednom rade nebajkovať sám, ale v partii, kde sa ťaháte a vzájomne si pomáhate.
...tak v ziadnom pripade o radost nechcem prist