DaniSvet resp. ak mozu pani poradit...
vzhladom na to ze mam podobnu vysku ako slecna a tiez som bola oskusat sparka 960... jej prisla velkost ok? U mna to bolo tak ze pri Mku som si "nabila susku", standover je tam 767 ale celkovo sa mi velkost zdala ok (reach je tam 440 a sedlova trubka tiez 440). Na Sku je standover 759 co je pri mojom inseam 77 stale dost vysoko ale uz to bolo aspon na betone (rovnej ploche) ok, v terene neviem neviem... ale zas velkostou som mala pocit ze riaditkami udriem do kolien v zakrutach (reach 410) a aj ked sa to nestalo, tak mi to prislo take ze som tam celkovo dost napratana. Ono mozno je to preto ze som zvyknuta na uzsie
riaditka (tym padom su dalej a aj tu bolo spominane ze sa daju dat uzsie) ale neviem no, nezdalo sa mi to. Inak ako
bike mi prisiel super, vsetko ovladane z volantu, parada ale s tou velkostou dajak si nie som ista aj ked pani v obchode vraveli ze je to idealne, no neviem ci chceli len predat alebo fakt poradit.
Este som chcela dodat ze som si vyskusala canyon Spectral 125 AL 4 (len na parkovisku), ten ma reach v Sku 435 a to bolo uplne v pohode co sa tyka pocitu z jazdy a sedenia... ale tiez ma standover 757, tiez mi to prislo tak na hrane (ale to som uz citala viackrat ze ludia s kratkymi nohami na canyonoch maju kus problem). Na rovine by to problem urcite nebol...ale v terene, na nerovnostiach ci si opat nenabijem...