Ahojte,
keďže sa tu poväčšine píšu len zlé veci, tak si dovolím prispieť aj jednou pozitívnou. Aj v minulosti som riešil reklamáciu rámu na mtb. Bohužiaľ ako mnohým iným aj mne sa na zadnej stavbe začal problém s váhadlom na novom LUX WC 7 ... 2x som riešil tento problém - 2x vyreklamovaný bez akejkoľvek debaty...

Priznám sa, že to celé bolo vyriešené do 2 týždňov. Bike som priviezol do Opavy a na počkanie mi v dohodnutý termín všetko vymenili... ako sa hovorí - do tretice všetko dobré

Na zadnej stavbe mi (pravdepodobne..) prdnul lak (viď. foto...) Našiel som to úplne náhodne... tak som to z haluze poslal na reklamáciu. Celé to trvalo asi 3 dni a vyriešil som nový
rám - dali mi na výber aj možnosť farby. Po novom majú zastúpenie už aj na SVK a tak rám poslali do ebajku do Bratislavy kde mi to borci preskladali. Je to síce otravné, ale keď si predstavím, že mám na sezónu zasa nový rám

nedbám... viem, že tu budú asi komentáre všelijakého typu, ale za mňa osobne je ich prístup ku problémom viac než promptný... osobne si to vysvetľujem asi tak, že som mal proste blbú smolu. Bike som kupoval zarovno niektorých mojich kamošov, ktorý po XY sezónach nemajú jediný problém a majú natom nalietané asi 3x viac ako som mal ja...