Lokalizácia
Formulár sa odosiela
koho budete volit?
SMER 6% [ 19 ]
Siet 8% [ 26 ]
KDH 2% [ 5 ]
SNS 5% [ 15 ]
Most 5% [ 14 ]
Olano 14% [ 42 ]
SaS 49% [ 151 ]
niekoho kto sa nedostane do parlamentu 12% [ 36 ]
Celkový počet hlasov : 308
arrow_leftiron.hide napísal:
Mazurek vo výbore pre ľudské práva

Šokujúca správa - kontroverzný poslanec ĽSNS, ktorý vulgárne nadával moslimskej rodine na bratislavskej stanici by mal pôsobiť vo výbore pre ľudské práva a menšiny.

:drunk: :drunk:

Keď môže predsedať výboru pre ľudské práva v OSN (či ako sa to volá) Saudská Arábia, prečo by nemohol Mazurek byť v podobnom výbore v našom parlamente?

Mimochodom, možno sa vyfarbí... Ale mám ciťák, že tam bude podj...bávať a snažiť sa u svojich súkmmeňovcov zbierať body. Už tuším, čo bude jeho témou. (Pomôcka = O.Dobrovodský).
Zobraziť komentár 23.03.2016 - 17:13:51
00
https://www.facebook.com/menejstatu/
Čo je podľa vás väčší fail: To, že členom parlamentného výboru za ľudské práva bude člen ĽSNS Milan Mazúrek, ktorý útočil na moslimskú rodinu, alebo to, že tomu výboru bude predsedať Erika Jurinová z OĽaNO, ktorá hlasovala za zákon, ktorý by posielal ženy na 12 rokov do basy za umelé oplodnenie?
Zobraziť komentár 24.03.2016 - 00:42:36
02
arrow_leftiron.hide napísal:
Remišová prišla na bicykli
Poslankyňa Národnej rady SR Veronika Remišová (OĽaNO-NOVA) plánuje chodiť do parlamentu na bicykli. Prišla tak aj na dnešnú ustanovujúcu schôdzu parlamentu. Bola by rada, keby sa k nej pridali aj ďalší zákonodarcovia.

:y: :y:

Ak jej nepridelia izbu na poslaneckej ubytovni a nebude sa mať kde osprchovať a prezliect, tak počas zasadnutí bude pekne smrdieť potom. Tak sa mi zdá, že v poslaneckých kanceláriách sprchy nemajú. Na druhej strane, lepšie smrdieť potom ako predtým...
Zobraziť komentár 24.03.2016 - 21:47:00
00
Poslankyňa Remišová to je taký Matovič v sukni.To ako sa dopraví do parl.ma v podstate nezaujíma.Podstatné je čo z nej vypadne a tam nečakám kvalitu.A čo sa týka výborov tak je úplne jedno kto kde sedí.Výbory majú nulový vplyv.
Zobraziť komentár 24.03.2016 - 22:16:21
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up