Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Včera som išiel okolo 17-tej. Bolo málo áut a tak som mal pravý pruh viac menej pre seba, ale za plnej premávky by som sa neodvážil. Problém je ak na biku dochádzaš denne do práce a zrazu niet inej možnosti. V takej situácií by som nešiel na stranu, ale pekne po strede cesty. Na strane ja takmer 100% istota, že Ťa niekto prejde, alebo pritlačí na zvodidla.
Zobraziť komentár 05.09.2025 - 08:54:55
02
🔥❗️ Zmeny a obmedzenia na KECY trailoch a v Košickom Lesoparku kvôli MTB Maratónu dňa 6.9.2024 !
.
❗️Obmedzenia na KECY trailoch počas soboty budú nasledovné ❗️
Jahoda od 10:20 -do14:00 UZAVRETÝ
Bedla od 10:30 -do 16:00 UZAVRETÝ
Hupíky od 10:30 -do 16:00 UZAVRETÝ
Davidoff a Kamenný od 11:00 - do 15:30 UZAVRETÝ
Diviak od 11:00 – do 15:00 Obmedzený ( kríženie trate ) .
.
☝️Na KE.CY trailoch Davidoff, Bedla, Hupíky aj Kamenný sú niektoré úseky kvôli MTB maratónu dočasne zmenené.
☝️Tiež trail Diviak križuje trať za skokom pred odbočkou na Rypák !
.
☝️Jazdite opatrne a neupravujte tieto úseky a značenie.
.
☝️Prosíme tiež všetkých cyklistov aj peších turistov aby rešpektovali UZÁVIERKU červenej turistickej trasy medzi Jahodnou a Kamenným Hrbom. Pretekári budu tadial prechádzať smerom z Jahodnej vo veľkých rýchlostiach v skupinkách medzi 10:00 a 14:00 !
☝️Medzi Bankovom a Jahodnou je viacero miest kde trasa križuje alebo využíva turistické trasy, lesné cesty a cyklotrasy.
Prosíme, rešpektujte pokyny usporiadateľov a umožnite účastníkom rýchly a bezpečný prejazd. 🙏👌
.
🧐 Viac informácií o presnej trase nájdete tu :
https://www.singletrackmarathon.com/mtb-singletrack.html
.
👏 Pre divákov odporúčame tieto miesta na povzbudzovanie :
https://www.singletrackmarathon.com/divaci-mtb-singletrack-maraton-kosice.html
.
✍️ A keby ste sa chceli pridať k pretekárom, prihlasovanie stále beží online a potom aj na mieste :
https://www.singletrackmarathon.com/prihlasenie.html
.
Dakujeme za pochopenie !
.
KE.CY - košické cyklotraily
Mestské lesy Košice a.s.
Zobraziť komentár 05.09.2025 - 10:01:39
00
MTBIKER x Isadore komunitná jazda Košice 6.9.2025

https://www.instagram.com/reel/DORP36JCGbS/?igsh=ZW0wa3JqcjExd2Jl
Zobraziť komentár 06.09.2025 - 21:12:33
00
Info :

Prílohy:

IMG_7558.png
IMG_7558.png 189.2 KiB 1 Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.09.2025 - 22:16:10
013
Pamatam sa, ako nejaky kosicky curak pred komunalnymi volbami splietal nieco cyklotrasach a napriek tomu, ze tie volby vyhral, tak skutek utek. Som zvedavy, cim bude vyslepovat oci (©kapitáňDanko) volicom pred buducorocnymi volbami (ak nejake budu).

Panovi Vargovi prajem skore uzdravenie a dufam, ze hovado, co ho zrazilo, bude nalezite potrestane.
Zobraziť komentár 07.09.2025 - 08:36:29
01
Prosim Ta, slovo "nalezite" je velmi relativne, hlavne aby sa pan Varga uzdravil s minimalnymi nasledkami. Sudny system na Slovensku s nastavenymi trestnymi sadzbami je zial vysmechom do ksichtu vsetkym poskodenym s tazkym ublizenim na zdravi. Upratovacka, ktora nam v praci umyva dlazku a vynasa smeti za tu mizernu mzdu ma odo mna vacsie uznanie. Cisto podla fotky, pred rokom som utrpel omnoho horsi stav polytraumy po zrazke s autom, vinnicka nehody dostala 18 mesacnu podmienku a 2 roky bez vodicaku. Vysmech. Zaplatila si jedine pravnika, kompletne vsetko ohladom mna ide z jej PZP a to som si musel este najat pravnu firmu s nemalou proviziou, lebo poistovna... pokial cloveku nezalezi na zdravi druhych, na Slovensku mozno "veselo" zrazat ludi autom s "nalezitymi" nasledkami. Paradoxne, po medializovanom pripade pana L. spred niekolkych rokov, sa tu navyse zaviedol precedens o neumyselnom ublizeni na zdravi. Smutne, ale je to tak. Jazdit na cestaku hoc aj po ceste 3. triedy je v dnesnej uponahlanej pokryteckej neohladuplnej arogantnej dobe strasne o drzku. Ono ani zdravotna starostlivost nie je v najlepsej kondicii, hoci neskutocni odbornici a snazivi pracoviti ludia sa tam stale najdu, vsetka cest. Cize po osobnej skusenosti, lepsie ked sa cloveku nic nestane a neriskuje. Par dni dozadu cestou autom stretol cierno-cierneho ziletkara, vzadu sice mala blikacka, vpredu nic, ale aj tak...
Zobraziť komentár 07.09.2025 - 12:50:41
03
Dnes som sa bol pozrieť na miesto, kde môj dobrý kamarát (boris.ko) minulý štvrtok naposledy vydýchol. Tento štvrtok sme sa s ním rozlúčili v košickom krematóriu. Bol som tam na pohreboch veľakrát. Ale toľko ľudí, koľko bolo na Borisovom pohrebe, toľko som tam nikdy nevidel.

Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Zobraziť komentár 07.09.2025 - 23:48:46
86
K tej nehode cyklistu na moste VSS: Ja viem, že ma teraz zvozíte pod čiernu zem, ale nie je tá cesta pri VSS cesta pre motorové vozidlá? Je to E58, obchvat mesta, pri každom, prípoji je značka, ktorá to označuje - tam bicykle nemajú čo robiť. Takisto na ceste Košice -US Steel. Osobne sa vyhýbam na bicykli cestným komunikáciam, svoj život si vážim. Áno, viem, bicykel nepatrí na bežný chodník. Na to mám argument, ak každý vodič bude dodržiavať maximálnu povolenú rýchlosť a všetky pravidlá cestnej premávky, vtedy ja zleziem na cestu (samozrejme len na tú, na ktorú môžem). Je menší damage, ak ja niekoho sejmem v mojej cyklo rýchlosti na chodníku, než keď mňa sejme auto na ceste.
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 17:11:48
01
Len si uvedom, ze v pondelok zavreli chodnik popri elektrickovej trati. Bola to jedina cca 1 km dlha spojnica medzi Barcou a Jazerom pre pesich alebo cyklistov. Obchadzka cez mesto ma cca 16 km. Dotycny to skusil po moste VSS a takto to dopadlo.
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 17:29:30
01
iba "suche fakty"...
- obchadzka cez Palackeho ma 8km...
- ako zrekonstruovat jediny existujuci chodnik pre pesich a cyklistov z miesta A do miesta B bez toho aby ho bolo potrebne docasne zavriet?
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 18:51:39
00
Vybudovať dočasnú náhradu, pre automobily sa to bežné robí...
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 19:07:58
00
a kde na moste vss urobis docasnu nahradu? ano projektant to proste neriesil a mestu to bolo ukradnute. viem ze dokonca zhotovitel tuto otazku na mesto dal - odpoved ziadna
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 19:27:45
10
Na existujucom premosteni na to miesto nie je...
Premostit zeleznicnu trat asi nebude nieco ako hodit fosnu cez potok...
Zobraziť komentár 08.09.2025 - 19:46:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Prilby)
keyboard_arrow_up