Vstaval som dosť neskoro, už za svetla. Ale nechcelo sa mi. Horko ťažko som sa spakoval a zamieril ďalej svojím smerom. Asi 3-4km boli verejné wc, tam som si aj popral niečo.
Za tak 20km bol obchod, tam som chvíľu pokecal s ľuďmi a nákup za 29čj. Potom som sa začal stresovať, že nejak divne vrzgaju kľuky, naposledy som to zbadal minulý rok v gruzinsku s v polke turecka už neboli ložiská v stredovom zložení, tak som to skúsil rozobrať, teda dal som len ľavú kľuku dole (hollowtech), vytrel som špinu z toho a zložil naspäť. Vrzgali menej ale povolil som ešte raz a nafest som dotiahol tú matku, čo sťahuje
kľuky k sebe. Potom pri doťahovaní kľuky som dal kľúč do skrutky tak nešikovne, že som na nej strhol hrany. Darmo mám náhradný stred, teraz si neporadím keď to prdne a prdne to, keď to nebudem z času na čas čistiť. Takže návšteva echt servisu má neminie, ale vybrať strhanú skrutku snáď nebude stáť nejak veľa. Pokračoval som ďalej a ani neviem ako bolo na
gps 120km, bolo pod mrakom celý deň, dobre sa išlo. Akurát solár slabo dobíjal powerbanku, vyčerpal som si energiu ?. Ďalší obchod, zas 30čj. Za blbosti. Na zemi som našiel rozbitý melón, tak som okoštoval a takú chuť som dostal na melón, že zajtra si tuším kúsok budem musieť kúpiť…
Potom bola ešte jedna vyhliadka ale bol som už odhodlaný dotiahnuť to na 200km dnes… Na pumpe pri mojich 137km som cez wifi volal s priateľkou, pri 151km ďalší obchod, 21čj. Na
výkon treba asi aj jesť.
Z mojich skúseností je spánok jedlo teplota a voda dôležité s tým, že spánok je z toho dôležitý najmenej. Zas aj som sa až na tomto tripe vypapal sacharidmi, to má asi najväčší vplyv. Takže som to dotiahol na 204km, to by už mohla byť skoro aj 1000km.v hlave som to mal vopred trochu inak prerátané, čo už, možno to dobehnem a možno to tak má byť.
Fotky som dnes moc nerobil, nebolo nič také, čo by ma zaujalo natoľko, že by som zastavoval. Ani ľudia ma nezastavovali dnes, asi už sa aj mentalita mení, smerom na sever, skoro už budem aj vo vnútornom mongolsku (to je časť Číny)