Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte mtbikeri,
proadte mi prosim, vcera som menil pichnutu dusu a zaroven som nahadzoval nove plaste WTB riddler 700x45c.
Uplne bezproblemov som to nahodil , ale neviem osadit patky Stale si plast nechce do patiek sadnut
Pretlakoval som to manualnou pumpickou, puklo to - patky sadli ale nie uplne dokonale, plast na bicykli hadze
Doteraz som nikdy takyto problem nemal.
Co myslite ze moze byt za problem, mam to ist dofuknut kompresorom na benzinku, aby ta "dusa" osadila plast poriadne.
Poradte mi prosim, vopred vdaka
Zobraziť komentár 21.06.2023 - 08:21:20
00
Namaz bocnicu/patku trochou mydlovej vody a natlakuj na max co pise vyrobca na plasti, idealne ak to nastrelis boosterom, ak nemas booster tak na cerpacku a skus tam ak mas redukciu na autoventil. Pripadne poskusaj podriblovat s kolesom, moze si to sadnut
Zobraziť komentár 21.06.2023 - 09:17:07
00
namazať patku a nahusiť na maximum - najlepšie kompresorom ... plášte maju väčšinou po obvode risku ktorá by mala byť +- zarovno s ráfikom ... ak by nesedelo, tak koleso upustiť s plášťom sa ,,pohrať,, a znova namazať a dofukať na maximum ... naposeldy som tak kamaratovi menil plášť a tiež mi to chvílu trvalo kym si sadol
Zobraziť komentár 21.06.2023 - 09:26:20
00
presne ako pises @tomtoylc , tu risku njie je vsade vidno, preto mi to hadze, chcem to ist dnes na pumpu natlacit kompresorom, a uvazujem o kupe pumpy s boosterom
Zobraziť komentár 21.06.2023 - 10:01:32
00
ja som to fukal naposledy auto-kompresorom alebo kompresorom na baterku (Milwaukee M12 Bi) obe nafukaju v pohode 3,5 atmosfery čiže šlo to
... ale ak nemaš ani jedno a čerpačku maš ďaleko tak ta pumpa sa ti bude asi hodiť
Zobraziť komentár 21.06.2023 - 10:28:06
00
keyboard_arrow_up