Dnes sa mi za vyrazneho zvukoveho efektu zvliekol v sekunde bezdusovy plast (isiel som po asfaltke), ktory som vcera novy nahadzoval.... co mohlo byt pricinou? Koleso bude este pouzitelne, ked mi z rafiku 1-2 mm "zošmirglovalo"?
Nemohla to byť proste zlá kombinácia ráfik// plášť// páska? Vyzerá to na hookless ráf a pásku máš dosť na široko vyhnutú až na zvislé steny ráfu. Ale nechápem aj tak ako sa toto mohlo stať na rovnej asfaltke. Ale spravilo to pekný splatter dizajn na ráfe. Asi by som si dával pre istotu pozor aj na predné koleso a poriadne to skontroloval prípadne pomágal a pokrútil. Tam by to mohlo dopadnúť ešte o dosť horšie aj na rovinke..
Dnes sa mi za vyrazneho zvukoveho efektu zvliekol v sekunde bezdusovy plast (isiel som po asfaltke), ktory som vcera novy nahadzoval.... co mohlo byt pricinou? Koleso bude este pouzitelne, ked mi z rafiku 1-2 mm "zošmirglovalo"?
Ak dobre vidim, tak su to specilized kolesa ja plaste. Tak im napis nech si trapia hlavu oni. Podla mna je to problem kompatibility. Mozno vadny plast. Ale len velmi tazko to moze byt tvoja chyba.
dobremag Mal si dobre zaskocene patky plasta po nahodeni? Vyzera, ze nie. Po kratkej jazde ti patka skocila spat do stredoveho zliabku a vyzulo komplet plast. Vpohode sa to v tomto pripade moze stat aj na rovnej ceste. Po nahodeni treba skontrolovat taku tu kruznicu patky ci ju je vidno po celom obvode.
Pre info tieto kolesa Roval SL a plašte jazdim aj ja a a za posledných 4roky sa mi nič také nestalo. A ked som aj dával niekedý plašť dole skoro som palce polámal aby som odlepil plášť od petky!:)
ďakujem za vaše postrehy páni. jachmel na toto som si dal pozor, fukal som kompresorom, zaskočilo mi to tam v porádečku.... asi som naozaj neodsledoval pásku, na prvy pokus mi vybehla jemne hore, na druhy krat som myslel, že je ok Kenai ona je origoš, ale nelepí sa, drží tam svojou pružnosťou
v každom prípade objednal som nové, tieto kolesa skončia na bazare, niekto kto bude mať chuť to dať opraviť snáď spravím radosť
tu koncovku som dal dole vo zveraku, ale orech siel este tazsie no nakoniec sa poddal inak asi by som ho uz mal vymenit nie? ked sa donho takto zakusla kazeta
Netreba, nic mu nieje. S najvacsiou pravdepodobnostou sa to uz viac nerozryje. Tiez som panikaril kedysi po sezone a odvtedy sa to uz prakticky nezmenilo. Kovanie za studena
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak dobre vidim, tak su to specilized kolesa ja plaste. Tak im napis nech si trapia hlavu oni. Podla mna je to problem kompatibility. Mozno vadny plast. Ale len velmi tazko to moze byt tvoja chyba.
to bol taky rychly plast do sucha na karpaty
Az na to ze tie kolesa su originl od vyroby TLR cize velmi pochybujem, ze tu pasku tam lepil sam. A tu mas fotku novych s tou "vylezeneou" paskou.
v každom prípade objednal som nové, tieto kolesa skončia na bazare, niekto kto bude mať chuť to dať opraviť snáď spravím radosť