Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
Výpredaj -13% GHOST Riot Trail Full Party 29 bicykel, silver/electric purple
2 599 €
-13%
MOC 3 899 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
"Dear Branislav ...
We're almost at the finish line: today we transferred your order to our logistics partner UPS so it
will now be with you in just a few days time. Your delivery number is: .........
If you can no longer contain your excitement, you can use your delivery number to track the
current status of the order. Just click on the following link:
..........
Please be aware that it can take up to 24 hours for the delivery information to become available.
When your delivery arrives, please examine the packaging for any external damage and contact
the relevant logistics firm within 24 hours of any damage during transit. Any claims made after
this time period will not be valid.
We hope you have a great time with your new Canyon product!
With best wishes,
The Canyon Team
"
bodkami som nahradil osobne informacie. Bud niecomu nechapem alebo proste mi ten bike posielaju o mesiac skor ako udavali
Ahoj s najvecsou pravdepodobnosťou mas pravdu
Zrejme niekto zrušil objednávku
Ten mail je potvrdenie o odovzdaní balíku UPC Sleduj uz len link na trackovanie zásielky
Mne do šlo takto :
Výrobca - Kolín - Norimberg - Viedeň
Od stredy večera do piatku ráno
Potom Viedeň - BA do piatku do večera
A v pondelok som ho mal v ruke
Držím palec
Jej ... ticho závidím
Tak si mal štastie, evidentne musel niekto zrušiť objednávku. Ak ti odišli prachy a oznámili skoré odoslanie, tak na cestu vyrazil už dnes, najneskôr zajtra a na Slovensku je bleskovo, kamióny fičia prakticky non-stop po Viedeň, potom to vyzerá, že sa to zaseklo .. a zrazu ti volá kuriér. Máš šancu v piatok, najneskôr v pondelok. Ešte jedna vec, ja si vždy (už som viac vecí kupoval z D) overím telefonicky v najbližšej pobočke (pre mňa je to Trenčín), či majú môj telefón, lebo už sa stalo, že hoci som ho pri objednávke zadal, tak ho šofo nemal a keď ma nenašiel na adrese, odišiel preč. Už som aj také čítal niekde tuším na českom webe, že to nechal u susedov!
... a prestissimo sa drv na skúšky, lebo potom nemáš šanc, budeš s Nervákom aj spávať! Ja som trochu starší *uj, ale vzalo ma to tiež
Vopred dakujem za prezistenie, ako mu to Mko sadlo + by si mohol hodit kamosovu vysku.
Ja este skusim vyskusat Giant Trance 27.5, mal by mat podobny standover a toptube.
Kľud, len sa mi raz stalo, že keď mi UPS viezla niečo z Nemecka - ale to nemá nič ani s Nemeckom ani Canyonom, bolo to mimochodom z Amazon.de - tak sa stalo to, že UPS nemala moje telefónne číslo bohvieprečo, keďže som ho Amazonu dal, preto potom ten posledný krok zlyhával, keďže som nebol doma a šofo nevedel, komu volať. To ale neznamená, že by mi to nejak nakoniec nedoručili. Len som dopredu v tej netrpezlivosti tušil, že niečo nehrá, lebo keď trackuješ zásielku na webe, tak až po Viedeň vidíš všetko perfektne a on-time a potom zrazu vidím, že v Bratislave zrazu akoby sa to zaseklo a žiadne aktualizácie, tak som pátral a našiel toto:
http://www.ups.com/content/sk/sk/contact/index.html?WT.svl=Footer
Vybral som Trenčín ako najbližšiu pobočku a volal som tam a pýtal som sa na zásielku podľa čísla
a oni že áno, evidujeme ju, aj sme ju doručovali, len ste neboli doma a šofér nemal telefónne číslo.
Takže, ak si veľmi netrpezlivý, ako som bol ja, a uvidíš pri webovom trackovaní nejaké podozrivé spomalenie na Slovensku, neboj sa opýtať sa na pobočke UPS najbližšej podľa bydliska. Alebo to je jedno, aj v BA, operátor podľa čísla objednávky presne vidí, kde zrovna je.
V profile máš Modru a Martin. V Modre je to v piatok na stopro, Martin neviem, ale šanca je, fingers crossed.
Uf, to bude asi problém, na to som zabudol. No nič, tvoje krásne očakávanie a tešenie bude asi o to dlhšie a intenzívnejšie, uži si to
.
Verím tomu že máš spôsob, ako jej MOCNE prejaviť, že máme vášeň aj pre iné veci ako bicykle, len to nepremeškaj, do utorka je času dosť