Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
tomtoylc-adamomiroslav.kmet.mkzihadlo 5 nedalo mi to , dal som pozriet tu patku prehadzovacky, vycistili ju, dotiahli a vrzganie je prec. Hentake kvilenie by som v zivote nepovedal ze moze ist od patky.
shifty12 odhliadnuc od tohto problemu som mal problem aj s vidlicou (prepustala a bola zanorena)- viem toto je chyba komponentu a moze sa stat hocikomu. Skor mi nevyhovuje asi ten direct sale model (cube reaction c62 mal skoro identicky pomer cena/vykon). V mojom pripade zvitazil dizajn. Ak raz bude support canyonu fyzicky v BA alebo na slovensku tak to bude super.
Ja som nikdy s podporou CZE nemal problém - samozrejme neber to v zlom len to bolo tak myslené zo srandy Ja mám už niekoľkáty CANYON a ja som bol vždy zatiaľ spoko. Čo bol väčšina prúser bola buď chyba komponentu alebo podobne... riešil som aj reklamáciu prasknutého laku a tú mi vybavili do 5 dní... čiže asi každý máme nejakú tú "skúsenosť"
Ahoj, našiel by sa v Bratislave XL Spectral, 125 alebo 2023 Neuron? (majú veľmi podobné rozmery) Chcel by som naživo pozrieť aké sú veľké.
Mám 194cm a ich kalkulačka ma umiestňuje nad hranicu medzi L a XL, ale môj súčasný bike je veľký asi ako Canyon Lká. Nie som si istý či by som mal ísť do väčšieho keďže sa mi jazdí celkom v pohode.
Mam 197, spectral cf XL (ale plnohodnotny a nie 125mm). Daval som tam 200mm sedlovku a stale je nejake 3cm von z ramu. Na druhu stranu mam najkratsi mozny predstavec, lebo mi to bolo trochu dlhe.
Ahoj, našiel by sa v Bratislave XL Spectral, 125 alebo 2023 Neuron? (majú veľmi podobné rozmery) Chcel by som naživo pozrieť aké sú veľké.
Mám 194cm a ich kalkulačka ma umiestňuje nad hranicu medzi L a XL, ale môj súčasný bike je veľký asi ako Canyon Lká. Nie som si istý či by som mal ísť do väčšieho keďže sa mi jazdí celkom v pohode.
pri tvojej výške L-ko určite nie, mám 191 a obidva Canyony mám XL... neviem si predstaviť L-ko pod sebou...
Taketo rady, ze ja mam tolko a tolko, su zbytocne. Kazdy ma ine rozmery tela a koncatin. Musis sa poriadne pomerat. Vediet aky Reach ti vyhovuje a v druhom rade zistit, ci vobec mozes na Lku bezpecne vysunut sedlovku do TVOJEJ idealnej vysky. Aby nebolo velmi rychlo rozhodnute...
Bike čo mám teraz je CTM Zephyr, ktorý má v XL o 1cm kratší reach ako Neuron Lko. Ale zase keď lepšie pozerám na tie tabuľky tak to dáva zmysel, lebo CTM počíta XLko od 185cm, zatiaľ čo Canyon od 192.
Najazdil som vyše 300km a to že mi "má byť malý" som zistil až teraz, keď som začal pozerať po celoodpružených 😅. Podľa vašich reakcií som celkom prekvapený, že sa mi nezdalo byť až moc krátky.
Pozriem aj po obchodoch v okolí či niekde nemajú vystavené "skutočné XL". Vlastne to nemusí to byť konkrétny Canyon na to aby som zistil či sa mi bude páčiť taký reach.
nedalo mi to , dal som pozriet tu patku prehadzovacky, vycistili ju, dotiahli a vrzganie je prec. Hentake kvilenie by som v zivote nepovedal ze moze ist od patky.
Dnes som sa tebou inspiroval a skusil pozriet patku - vyzera, ze aj moj canyon vrzgal odtial. Zatial zaklopem, kedze sa ten zvuk vzdy vratil az po 50-70km, ale vyzera ze to bolo miesto kde sa oska opiera o patku (UDH) - na obidvoch stranach tam bola tenulinka vrstva niecoho vdaka comu to naozaj mohlo vydavat ten zvuk. Tiez je ta cierna farba z patky uplne zosuchana, ale to by snad nemalo nucomu vadit.
Prave mi prisiel Neuron v XL tak mozes prist vyskusat. Najskor ho vsak musim vyreklamovat, ti blbci nedali do hlavoveho zlozenia distancny kruzok. Tak som troska nasraty
Prave mi prisiel Neuron v XL tak mozes prist vyskusat. Najskor ho vsak musim vyreklamovat, ti blbci nedali do hlavoveho zlozenia distancny kruzok. Tak som troska nasraty
Dik za ponuku, poskusal som ine bicykle a uz mam tiez XL Neurona na ceste.
Akurat teraz dufam ze pride kompletny...
Na chat sa mi nepodarilo pripojit. Ked som s nimi vsak volal, slecna mi povedala, ze odpovedaju do 2 dni ale teraz toho maju vela takze do tyzdna. Ze mam cakat alebo mozem bike vratit, ze im je to v podstate jedno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak si vyber...
pri tvojej výške L-ko určite nie, mám 191 a obidva Canyony mám XL... neviem si predstaviť L-ko pod sebou...
Najazdil som vyše 300km a to že mi "má byť malý" som zistil až teraz, keď som začal pozerať po celoodpružených 😅. Podľa vašich reakcií som celkom prekvapený, že sa mi nezdalo byť až moc krátky.
Pozriem aj po obchodoch v okolí či niekde nemajú vystavené "skutočné XL". Vlastne to nemusí to byť konkrétny Canyon na to aby som zistil či sa mi bude páčiť taký reach.
Dnes som sa tebou inspiroval a skusil pozriet patku - vyzera, ze aj moj canyon vrzgal odtial. Zatial zaklopem, kedze sa ten zvuk vzdy vratil az po 50-70km, ale vyzera ze to bolo miesto kde sa oska opiera o patku (UDH) - na obidvoch stranach tam bola tenulinka vrstva niecoho vdaka comu to naozaj mohlo vydavat ten zvuk. Tiez je ta cierna farba z patky uplne zosuchana, ale to by snad nemalo nucomu vadit.
samotny spoj patka - ram bol uplne cisty.
Dik za ponuku, poskusal som ine bicykle a uz mam tiez XL Neurona na ceste.
Akurat teraz dufam ze pride kompletny...