tak tak, ja som si takto odrel hornu ramovu trubku ked som tam mal kapsicku na mobil + drobnosti. A slo to fakt rychlo, no ale tak ked si je isty ze neodrie, tak neodrie
Ja som bol tiez zvyknuty na kapsicku a ked som cca 4-5 rokov dozadu kupil prvy teleskop, tak som kapsicku este pol roka vozil. Nemal som tam ani jediny naznak osuchania. Bola to este prva Reverba. Ale nejako sa mi kapsicka prestala pacit, takze teraz davam vsetko do zadnych vreciek..
Mal si fotiť až keď si si vypil lebo za triezva sa ti zjavne trasú ruky ? len taká otázka, ako prepinas tlmič keď ho máš naopak? Ja keď som mal swag tak som ho mal opačne a teda páčku hneď otočenu k sebe a po ruke. Fakt sa iba pýtam ale nemáš ho naopak?
Ak to pasuje do ramu. Tak je toto zdaleka najlepsie riesenie. Ovela lepsie, ako nejaka kapsicka pod sedlom.
Ja do toho boxu zmestim dusu (tubolito), montpaku, CO2, trysku, mininitovacku, multikluc a rychlospojku. https://mbaction.com/wp-content/uploads/2015/06/SWAT-1.jpg
Aj ked sa zablatim, nic bicykla nemusim davat dole. Umyjem to ako sucast bicykla a nemusim pred jazdou riesit, ci mam vsetko, ci som nic nezabudol. Ked tak este hodim do vrecka na drese minipumpu aby som nemusel minat CO2.
Ano, ved hovorim, ze pokial to pasuje do ramu. Treba tri diery, alebo vrtat
Ale na Canyon Lux, co ma ten typek co ho tu dodrbali za podsedlovu kapsicku to pasuje.
Ja to mám poriešené takto. Topeak ninja road, kde mám dušu a multiklúč. Montpáky mám prilepené v úchyte tlmiča. Mám to stále na bajku, už neriešim, či niečo nezabudnem.
riešil som podobný problém, ako so sebou zbaliť najnutnejšie veci na traily do 50km. Nakoniec som skončil u Lezyne Sendit Caddy. Miesto duše tam mám windstopperku, 25g bombičku, multiklúč a knot a väčšinou aj nejakú tyčinku. Drží pevne aj pri náročných zjazdoch, je to celkom blbuvzdorné riešenie.
Ahoj, tiež mám nový bicykel a budem musieť riešiť tú kašičku a možno aj to zadné svetlo. Objednal som tú Lezyne MICRO CADDY. Rozmýšľal som aj nad tou SENDIT CADDY ale na jeseň keď začne sezóna blata, by to asi nebolo úplne ideálne. Inak bicykel je Scott Spark 960 2021
Petko4 a nebolo by lepsie tie dve kila balastu dat do batohu, ako to navesat na bajk ?
No v kapsičke mám len dušu, montpáky a lepenie. Takže kvôli tomu brať batoh nechcem. A svetlá do batohu dávať nebudem, to ich môžem rovno nechať doma. A fľašu tiež nie, že by som stále musel zastaviť kvôli vode.... Batoh beriem len na dlhšie výjazdy. Väčšinou chodím ale na cca 2 hodiny, jazdím viac intenzívne, takže by som sa s batohom aj zbytočne potil.
Veď olep rám na jednom mieste na 10cm izolackou aby si nepoškodil lak. Kúp sťahovacie pásiky na suchý zips (ja som objednal z Ali za 80 centov 10ks) dvomi prichyt tu dušu, montpaky a lepenie o rám a máš vybavené. Ja jazdím XC a dozadu do dresu si pichnem malú lezyne pumpu ku ktorej mám pripaskovanu force opravnú sadu na bezduse a idem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja do toho boxu zmestim dusu (tubolito), montpaku, CO2, trysku, mininitovacku, multikluc a rychlospojku.
https://mbaction.com/wp-content/uploads/2015/06/SWAT-1.jpg
Potom na sedlovke mam prilepeny zozadu paskou tento kit:
https://www.sportobchod.sk/naradie-lezyne-tubeless-kit-cierne.htm?gclid=CjwKCAjw8cCGBhB6EiwAgORey8EOf32_6lfBI29aHyOS1gVj0h97fe0emxNvgFB59b3LBz4l-J9gThoCmkwQAvD_BwE
Aj ked sa zablatim, nic bicykla nemusim davat dole. Umyjem to ako sucast bicykla a nemusim pred jazdou riesit, ci mam vsetko, ci som nic nezabudol. Ked tak este hodim do vrecka na drese minipumpu aby som nemusel minat CO2.
Ale na Canyon Lux, co ma ten typek co ho tu dodrbali za podsedlovu kapsicku to pasuje.
bud je maly ram alebo foto skresluje ale sedlovka trci z ramu snad aj pol metra
riešil som podobný problém, ako so sebou zbaliť najnutnejšie veci na traily do 50km. Nakoniec som skončil u Lezyne Sendit Caddy. Miesto duše tam mám windstopperku, 25g bombičku, multiklúč a knot a väčšinou aj nejakú tyčinku. Drží pevne aj pri náročných zjazdoch, je to celkom blbuvzdorné riešenie.
https://ride.lezyne.com/products/send-it-caddy
No v kapsičke mám len dušu, montpáky a lepenie. Takže kvôli tomu brať batoh nechcem. A svetlá do batohu dávať nebudem, to ich môžem rovno nechať doma. A fľašu tiež nie, že by som stále musel zastaviť kvôli vode.... Batoh beriem len na dlhšie výjazdy. Väčšinou chodím ale na cca 2 hodiny, jazdím viac intenzívne, takže by som sa s batohom aj zbytočne potil.
Viac info http://www.bike-forum.cz/foto/detail/68509-ibis-ripley-2021