Už je síce "pokročilá sezóna" a novinky boli predstavené, ale ako sa hovorí, čo je doma, to sa ráta. Pár drobností na doladenie ešte ide poštou.
p.s. brzdy Level Ultimate prekvapili a tak 50/50 aj pohon a elektrika XX1, vyzerá že tie vrchné triedy SRAM sú zbavené detských chorôb nižších rád. Ocho, je božská 100večka a rám s kolesami, to je kapitola sama pre seba...
V skratke je to ZVERINA!
Už je síce "pokročilá sezóna" a novinky boli predstavené, ale ako sa hovorí, čo je doma, to sa ráta. Pár drobností na doladenie ešte ide poštou.
p.s. brzdy Level Ultimate prekvapili a tak 50/50 aj pohon a elektrika XX1, vyzerá že tie vrchné triedy SRAM sú zbavené detských chorôb nižších rád. Ocho, je božská 100večka a rám s kolesami, to je kapitola sama pre seba...
V skratke je to ZVERINA!
Bajk pekný, ale ako si ho odfotil, to je fakt zverina...
ked pozriem na nastavenie sedla, drop, dlzku predstavca a kopu podloziek, tak si mozno predsa len mal ist do XL imho
Sevas, Všetko tak ako vidíš na fotke je od výroby, okrem polohy sedlovky. L mi sedí dokonale, XL som mal požičané pár dni pred kupou, a v zjazdoch som si bol neistý a bolel má aj chrbát. v jednej klopke som dokonca vyletel za ňu a to bola na bajku aj teleskopka. Inak sedlovka vs. rajdy neboli ani na XL dramaticky nižšie. Toto L je pre mna úžasne, stále jazdím bez teleskopy, 80mm je na ceste a priznám sa že zatiaľ som zdolal všetky nástrahy lesa bez jediného problému. Prečo ju osádzam sú dlhšie zjazdy, aby som troska zrelaxoval. Netrpnu ani ruky ani nohy, ani chrbát. Je to asi veľmi individuálne.
Mozno troska menej, da sa z nej ubrat + remote X2. Straasne som zvedavy na tu Divine SL, mas s nou osobnu skusenost Kristina? Inak tesi ma, aspon takto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V skratke je to ZVERINA!
V skratke je to ZVERINA!
Bajk pekný, ale ako si ho odfotil, to je fakt zverina...
Sevas, Všetko tak ako vidíš na fotke je od výroby, okrem polohy sedlovky
Jasné veď naša epocha sa iba začína
Okolo 2000, vyhegal sa mi ten spoj medzi 2 časťami, v rámci reklamačky som dostal Alu časť s ľahkými prevodmi zdarma.
to neni zle, švagr ho má v XLku na XTčku a s teleskopkou a pedámi až 12
a čo? to auto tam priletelo vrtuľníkom?
Troška aj ten môj priberie + 500g teleskopka a remote: https://www.bikeyoke.de/de/divine-sl.html
a čo? to auto tam priletelo vrtuľníkom?
Iba tolko ze je to znak nekulturnosti...
Mozno troska menej, da sa z nej ubrat + remote X2. Straasne som zvedavy na tu Divine SL, mas s nou osobnu skusenost Kristina? Inak tesi ma, aspon takto