Veru,veru,ale na tento rok toho bolo akosi privela,a to zienka este netusi o novych tretrach a bunde za 50Euro,to sa jej bude zle prehltat
tak tak... keby zienka tusila o vsetkom novom, este ze tie nase polovicky nie su zvacsa tak technicky zdatne aby si vsimli co je prave na biku noveho takze dufam ze bez povsimnutia vymenim cely prevodovy system.... len ako to prepasovat do rozpoctu
Hmm ... moja draha by si hned vsimla nieco nove na biku ... mne by sa nepodarilo cokolvek upgradnut bez toho, aby o tom nevedela, nastastie nema nic proti nutnym upgradom ... aj ked obcas da prednost "dolezitejsim" veciam (ako napr. nova bateria do kupelne a podobne) a bike je potom az na druhom mieste
finta je v tom,ze je natolko technicky zdatna,ze si dokaze pozriet cez internet banking pohyby na ucte a potom zacnu otazky tyu: ,,...a toto si kde minul???" a potom bude: ,,totooooooo???To su tie nove tretry,to som ti nespominal?" alebo ,,...minule som bol na biku v praci,kurnik to bola kosa,normalne som si musel skocit kupit bundu..."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked uz vyvalim za bike povedzme 50 litrov, tak ja urcite nie do "masovky".
8500 sa nedocka inovacie?
To je len otázka času, kedy ju vymeníš za niečo lepšie
To je len otázka času, kedy ju vymeníš za niečo lepšie
Veru,veru,ale na tento rok toho bolo akosi privela,a to zienka este netusi o novych tretrach a bunde za 50Euro,to sa jej bude zle prehltat
tak tak... keby zienka tusila o vsetkom novom, este ze tie nase polovicky nie su zvacsa tak technicky zdatne aby si vsimli co je prave na biku noveho
Este by som to doplnil tymto vyrokom: "muzi uz zistili, ze sex za peniaze je v konecnom dosledku lacnejsi ako sex zadarmo."
PS: Zenit sa netreba, iba niekedy.:O)
Inak este k tomu treku ta geometria rady 8000 je nova oproti tohtorocnemu modelu.A su aj nove farby.
hej,raz za cas sa treba aj ozenit
triki: ja som asi vynimka,zenil som sa v 27r.
zeby?