nepoznam dotycneho Davida Gilmoura,ako som sa dozvedel neskor a fakt vyberam bike,vsak ja som si pre seba uz kupil-fota mozes vidiet vo fore Trek 4300-4400 a nakoniec mam 4500 a som fakt happy s nim,prave vy ste mi pomohli vybrat,za co vam VELKE DIK,ale teraz vyberam bike pre moju zenu a je to tvrdy oriesok,lebo ani nevie ci chce mtb alebo cross,ale priklanam sa k mtb,nakolko zijeme v blizkosti Tatier,Slov.Raja atd. a ten pocit jazdenia po lesnych cestach-necestach,to je proste pecka...
Momentalne sa mi naskytol Author Kinetic,tak asi zoberieme ten,ale aj tak som rad,ked niekto suseny poradi,som v biker-zaciatocnik...
Ale ak ti to fakt vadi,ze tu vypisujem,tak napis a prestanem,obratim sa inam...
Neviem, z akého zdroja je ten artur, či to náhodou nie je nejaký posledný výpredajový kus, ale model Kinetic existuje aj v dámskom prevedení (ASL), tak ak máš možnosť tak pre babu kúp potom radšej asi tú dámsku verziu.
Neviem, z akého zdroja je ten artur, či to náhodou nie je nejaký posledný výpredajový kus, ale model Kinetic existuje aj v dámskom prevedení (ASL), tak ak máš možnosť tak pre babu kúp potom radšej asi tú dámsku verziu.
vsak damsky-ASL chce,neviem aky to je,ale myslim,ze to nebude nejaky nepodarok,je to cez znameho,co pozna vela predajcov v nasom regione...
Ja som to nemyslel ako nepodarok. Myslel som, že či to nie je posledný kus, ktorý je k dispozícii a či si vôbec budeš môsť vybrať medzi ASL a pánskym strihom.
ja som zene vyskladal bike na kostre author traction ASL, ale osobne ak by som jej kupoval cely bike tak sa priklonime k meride juliet, to je hned vidiet ze je zensky bike (tie krivky, nadhera ) kdezto medzi klasickym panskym authorom a asl-kom nie je ziadny viditelny rozdiel
ja som zene vyskladal bike na kostre author traction ASL, ale osobne ak by som jej kupoval cely bike tak sa priklonime k meride juliet, to je hned vidiet ze je zensky bike (tie krivky, nadhera ) kdezto medzi klasickym panskym authorom a asl-kom nie je ziadny viditelny rozdiel
stan krivky ma pekne uz ona mne bude na jej biku postacovat,ked tam bude trochu lepsia vybava,ale nie,uz sme sa rozhodli pre ten author,uz je zajednany,paci sa jej,tak hned ked prideme domov ideme po neho...uz sa tesim na prvu spolocnu jazdu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Momentalne sa mi naskytol Author Kinetic,tak asi zoberieme ten,ale aj tak som rad,ked niekto suseny poradi,som v biker-zaciatocnik...
Ale ak ti to fakt vadi,ze tu vypisujem,tak napis a prestanem,obratim sa inam...
vsak damsky-ASL chce,neviem aky to je,ale myslim,ze to nebude nejaky nepodarok,je to cez znameho,co pozna vela predajcov v nasom regione...
venian dik za radu,uz sme vybrali-nakoniec ani jeden z troch uvodnych,ale Author kinetic ako som pisal vyssie.
stan krivky ma pekne uz ona