v pripade ze to patrilo mne, kedze prispevok nasleduje za mojim, v pohode uznavam ze nie kazdemu musi byt sympaticky titanovy ram
Mareceeeeej, pomoooooooooc sirka mna chce zbiiiiit....
Krasny ramik ale cervena mu viac slusi, cim to chces osadit?
Crossmax ST, XT 08, hope mono mini 07, a do predu podla toho co tam bude lepsie sedet ci 36 abo lyrik... a uvidime kolko pride cena na 55-ku od marzocchi.
Crossmax ST, XT 08, hope mono mini 07, a do predu podla toho co tam bude lepsie sedet ci 36 abo lyrik... a uvidime kolko pride cena na 55-ku od marzocchi.
Krasny ramik ale cervena mu viac slusi, cim to chces osadit?
Len crossmaxi nie:) Na tie nove 55 som zvedavy aj ja, mozno sa vytiahnu. Minicka by som tam nedaval urcite , ak nemas do 60 kg..
Prave preto konu, lebo prisla s tymto systemom. Ako vies ze je spatny? Dost som o tom precital a zda sa mi ze to moze byt super navyse, ten bike sa mi hrozne paci
DIJCK: prooč nie crossmaxy? zajtra si idem pre tie ST-čka. zatial pojazdim na starom a na nove pojde pevna osa a pohoda. za tie peníze by bol hriech nezobrat to. a imo mam 70kg a 3 sezonu Hopky Mini a 100% spokojnosť. M4 sa mi zbytocny luxus
Prave preto konu, lebo prisla s tymto systemom. Ako vies ze je spatny? Dost som o tom precital a zda sa mi ze to moze byt super navyse, ten bike sa mi hrozne paci
Toz lebo je to prepakovany jednocap, + o to horsie, ze je to velky kandidat na volu vsade. Ostestovat by som ho al skusil..kupit urcite nie: )
DIJCK: prooč nie crossmaxy? zajtra si idem pre tie ST-čka. zatial pojazdim na starom a na nove pojde pevna osa a pohoda. za tie peníze by bol hriech nezobrat to. a imo mam 70kg a 3 sezonu Hopky Mini a 100% spokojnosť. M4 sa mi zbytocny luxus
ST by som nechcel, viem co sa deje s XLkami a Endurami. Nemaju u mna dobre meno, ajked ST mozu byt vynimkou, a jazdis setrnejsie, vzhladom aj na tie hopy:) Ak chces, prezrad cenu na STcka, mozes aj cez ss..
Dijck: mozno keby si ho otestoval, zmenil by si nazor, a nakoniec by si si ho aj kupil
Nie, bike s rovnakym sys som jazdil - hovorim o odpruzeni. Ta zmena geo je imho blbost, lebo vsetko co clovek necha na (ne)inteligentny stroj vzdy dopadne zle. (u bikov: brain, terra logic, xtt) Nepoviem ak by bola moznost to prepinat rucne a ajtak by som tomu neveril uz len koli voli:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v pripade ze to patrilo mne, kedze prispevok nasleduje za mojim, v pohode uznavam ze nie kazdemu musi byt sympaticky titanovy ram
Mareceeeeej, pomoooooooooc sirka mna chce zbiiiiit....
uz nech ho mas vyskladany,sa tesim na foto
uz nech ho mas vyskladany,sa tesim na foto
jar/leto 2008
sa este nacakam
Len crossmaxi nie:) Na tie nove 55 som zvedavy aj ja, mozno sa vytiahnu. Minicka by som tam nedaval urcite , ak nemas do 60 kg..
Konu za kazdu cenu, aj ked je to "špatny" system?
Toz lebo je to prepakovany jednocap, + o to horsie, ze je to velky kandidat na volu vsade. Ostestovat by som ho al skusil..kupit urcite nie: )
ST by som nechcel, viem co sa deje s XLkami a Endurami. Nemaju u mna dobre meno, ajked ST mozu byt vynimkou, a jazdis setrnejsie, vzhladom aj na tie hopy:) Ak chces, prezrad cenu na STcka, mozes aj cez ss..
zaujmalo by ma,odkial to mas?Mas to niecim podlozene,niekto to aj skusal ci si to usudil sam?Samozrejme neutocim,len ma zaujmaju tie nove Kony...
Nie, bike s rovnakym sys som jazdil - hovorim o odpruzeni. Ta zmena geo je imho blbost, lebo vsetko co clovek necha na (ne)inteligentny stroj vzdy dopadne zle. (u bikov: brain, terra logic, xtt) Nepoviem ak by bola moznost to prepinat rucne a ajtak by som tomu neveril uz len koli voli:)