Podla toho co pozeram co jazdis, tak jednoznacne nevynechat 3. svidnicke rozhladne
- Rohula (smerom hore zjazdne od severu od Belejoviec po modrej - aleboaz z hranice z Filipovskeho sedla cez Vapenicke sedlo az na Rohulu)
- Stavok (z Vysnej Pisanej veeeelmi narocny vyslap, jednoduchsie sa k nemu dostat po cervenej po hranici)
- Cierna Hora (zo Svidnika po zelenej na Ostry vrch a rozhladnu Cierna Hora) - potom dalej az na Makovicu a do Kurimky (pokracovat modrou sa neoplati, rozryte a bahnite a ani cervenou na Kohutov a Spaleny vrch do Andrejovej sa neoplati - dost neudrziavany chodnik).
Jazdi sa aj cela SK-PL hranica od Niznej Polianky az po Duklu a dalej alebo na opacnu stranu az po Becherov. Sem tam treba nieco potlacit a postupne nam to zarasta , pretoze uz tam nejazdia pohraniciari...
A aj na polsku stranu sa chodi, je tam toho dost. Dufam, ze tento rok uz konecne najdeme cas na preskumanie tras z oblasti polskej dukly z videa Enduro me.
Neviem ako dlho tam budete a ako sa budete presuvat, ale na BJ vam ani nezvysi cas. Ak by predsa, ozvi sa. Nieco vyberieme.
Ale este minimalne mesiac tam vsade bude dost vela blata. Predsa len minuly tyzden sme tam este lyzovali a v lesoch na hranici bol aj meter snehu. Z hranicnych stlpikov trcali len cervene ciapocky.
P1160809.JPG

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up