pardon ze vam tu do toho skocim trochu OT.
dnes po praci ma synator brusil na nejaky vyjazdik. tak unaveny som navrhol, ze ideme pozriet cez trasu uphilu na kamzik, dole naucnym chodnikom, cerveny most, zoo, viedenska cesta take fajne kolecko 30km. clovek sa snazi vyberat cestu co najviac mimo aut, ale ked zbada auto na naucnom chodniku pod kamzikom tak to je podla mna uz silna kava. spravil som fotku a sli sme dalej nabrat vodu dole k studnicke. prve co ma napadlo ze nejaky flintos 100kg+ co ma problem do kopca chodit. pri studnicke vidim ako auto schadza dole a mieri k nam. chalan vystupi a pyta sa ma ci som si fotil aj povolenie na vjazd od mestskych lesov. moja odpoved bola ze ja si povolenie nepotrebujem fotit ze mne staci SPZ auta. vytahoval s poza okna karticku a trochu zacal prskat ze on ma povolenie a my tam nemame co robit na bicykloch lebo to nie je cyklisticka cesta. tymto argumentom ma normalne zaklincoval. dalsi jeho argument bol ze ma v aute motorovu pilu, krompac a neviem kolko naradia ze tam upravuje/opravuje neviem co moc som ho uz nevnimal pravdepodobne tie FR/DH drevenne nadjazdy ponad naucny chodnik. hmm chalanisko asi teda biker. vysvetlil som mu ze aj na inych tratiech napr. na cerovke sa robia upravy/brigady a nechodi sa tam autom vsetko si nosime sami na bajkoch. nie v najlepsej nalade sadol do auta a siel doprec.
som za kazdu srandu, chodime sa pozerat na rohatku ako tam chalani santia, som za budovanie podobnych trati ale odtial potial.
kedze predpokladam ze chalan je biker je asi aj na tomto fore. nech sa na mna nehneva mohol aj inak zareagovat a nie ohanat sa povolenim od ML ktore ho neopravnuje urcite jazdit po naucnych chodnikoch.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up