no tak ja by som k celej tejto teme dodal toto:
sedlo speedneedle navrhol v roku 1998 (plus minus, 1998 ho zacal predavat) jürgen mikus, ktory ho od vtedy az do teraz vyraba pre tune, sam (jeden clovek), schmolke s tym sedlom nemalo nikdy nic spolocne (ak ho neskusali kopirovat)

takze ak sa tu mienite tvarit, ze tomu chalaniskovi nieco neverim, preto ze by som mu zavidel (volna citacia "to je take slovenske") tak verte, ze mu neverim len preto, ze pise nepravdu (toto bola prva vec co som od neho cital)


ja neviem co viac k tomu mam dodat? ved napisal som ze to bola kravina...a ze ste mali pravdu... tiez som zil par rokov v tom ze ta zlta k.... ktoru mam hodenu niekde u mamy v pivnici je od SHK naozaj bola od nich... akurat teda som to nikdy nejak neriesil. ale ked ste sa do toho obuli, tak som sa spytal cloveka od ktoreho to mam... v celku sanka dolu - som netusil ze taketo veci sa daju tak strasne riesit.. jo a priavam foto mojho zroja.. celkom urcite ho cez vikend v Saalbachu poucim pri pive... (predpokladam ze experti vedia kto to je ) cize este raz ponizene prosim o odpustenie.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up