na tomto fore na ukamenovanie: na moj komplet tmavy bajk som supol biely predstavec. Povodne bol na bajku 90mm,chcel som kratsi, kupil som 50mm, akosi zabilo geometriu, tak isiel prec.dlho bol na policke a zhanal som 70mm, ale lacno, lebo doba je tazka a kazda koruna je dobra(v dalsich riadkoch pochopis preco).na bazare nic, akurat tak 40€+.ozval sa mi niekto,ze vymeni,ten isty typ,ale biela farba.hovorim si reku, sak skusim, ako to bude, a ked bude dlzka ok, tak casom kupim cierny. takze momentalne vyzeram takto..(zpredu to az tak zle nevyzera:))
dalsi ,,tunning,,(az tunningova lahodka) bolo odstranenie teleskopickej sedlovky a vymena za klasicku. stacila 1s uplnej debility a RS Reverb pouzivana cca 6 mes. bola jednou ranou definitvne pochovana...
po prebdenych nociach plnych slz a vycitiek som sa rozhodol, ze si kupim druhu,jelikoz po jednej jazde bez nej som pochopil, ze s pevnou sedlovkou je to xc bajk, ale s teleskopkou, je to trailovy labuznik. aj 120mm zdvihu je na bajku zbytocnych, ked clovek nevyuzije uplny potencial svojho tatosa. vychutnavam jazdu po hrebenoch, kazdy meter zjazdu lubim vyuzit, ta dynamika, ked zrazu zo zjazdu vbehnem do zatacky a tam vyslap, dvoma ladnymi pohybmi laveho palca vystrelim sedlo k vajciam, prehodim na maly prevodnik a plynulo si idem dalej... och, ten FLOW ma tak bavi.. aj ked mam ine priority v zivote, financna situacia nic moc, tak idem do dalsej. to prebehnutie sa na tematin s touto vybavou je naozaj radost.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up