Ja som svojho LTD Team 2009 kupil ako bazarovku. Este rano som o tej znacke ani nepocul, vecer na nej jazdil
Trosku zamrzi pristup mojho lokalneho Cube predajcu, takze tam nechodim (staci uviest, ze na webe maju ako novinku kolekciu 2012). Kamarat po pokuse objednat si bike za 900 evro siel radsej tiez 50km ku konkurencii, aby mal svoju kocku.
Co sa znacky samotnej tyka - opustili kvalitnejsie HT v 26-ke, tym padom u mna konecna, na zmenu velkosti kolies nemam chut ani peniaze.
Farby maju momentalne ake maju (grcne), mne sa moja paci , skoda ze je tam tak vela ciernej...

čo sa týka tých farieb je to bieda to musím uznať asi potrebujú minúť staré zásoby farby .-) tak používajú iba čiernu zelenú a červenú čo sa týka toho prechodu kolies na 29 to bol krok dozadu pretože 26 kolesá sú obratnejšie a DH jazci sa ich nevzdali pokrok bol možno prechod na 27,5 každý chce písať v časopisoch výhody väčších kolies a podobne ale ja som i cez to tvrdohlavo vyčkal a kúpil minulorčný model na 26 kolách dôvod je ten že 26 jazdí a vyberá zákruty a kopce lepšie, a byť predajcom respektíve výrobcom nechám tú možnosť ostať pri 26 kolesách ale doba a image je neúprosný každý sa prispôsobuje tomu čo je in a na čom sa dá zarobiť môj bike je síce tiež neger ale mne sa tá luxusná čierna a štipka modrej páči cube-ams-150-race_l1.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up