Ponúkam možnosť účasti na súkromnej cyklisticko turistickej akcii (max. 6-9ľudí). Lokalita Kufstein – perla Tirolska. Nádherná lokalita vhodná pre cyklistov a turistov. V oblasti sa nachádza niekoľko desiatok krásnych cyklistických trás pre cestnú aj horskú cyklistiku, taktiež aj mnoho turistických chodníkov. Po túre je možnosť oddýchnuť si a okúpať sa priamo v prírodnom jazere (čisté a udržiavané okolie, nedá sa porovnať so Slovenskom).
Z pamiatok je zaujímavý zámok v Kufsteine, jeho amfiteáter s divadlom a operami pod holým nebom, historické centrum mesta a múzeum a ďalšie iné zaujímavosti.
Pre turistov aj cyklistov urobím sprievodcu, poskytnem mapy, tipy na výlety, podľa dohody môžeme zostaviť aj spoločný program.
Cyklisti si môžu samozrejme zobrať svoj bicykel so sebou ale takisto priamo v meste je požičovňa bicyklov za priateľné ceny.
Ubytovanie bude zabezpečené v apartmáne, prípadne podľa dohody je možný aj kemp. V prípade apartmánu aj kempu je strava riešená individuálne, dá sa variť si v kuchyni alebo sa najesť v reštauráciach.

Cena za 4 noci / 5 dní – 270€ V prípade záujmu je možné dohodnúť sa na viac dňovom pobyte a termíne pobytu.

V cene je zahrnuté ubytovanie a všetky poplatky spojené s ubytovaním (miestna daň, poplatok za upratanie po ukončení pobytu...), preprava, poistné, sprievod.

V prípade záujmu poskytnem ďalšie informácie a foto.

Plánované termíny :
Jún – podľa dohody je možné vybrať termín
Júl : 17.7.- 21.7.2014
24.7.-28.4.2014
August : 1.8.-5.8.2014
28.8.-1.9.2014
+ ďalšie dátumy podľa dohody

Všetko je na vzájomnej dohode, keďže väčšinu leta strávim v danej oblasti.
Kontakt : 0944118200 / 0949480001

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up