Zdravím organizátorov.
Vďaka nim sú na Bystričke po dlhých rokoch znovu preteky horských bicyklov. Kto z dnešných mladých účastníkov si spomenie, že tu bývali jedny z prvých MTB pretekov v Turci (okruh -štart chata Hrádok, zjazd na Lihotište, Popod Závozce hore Lazami znovu k chate na niekoľko kôl).
Po niekoľkých rokoch pasívnej účasti (divák - okukávač) som som sa rozhodol zmeniť status na účastník-trpiteľ. Zrejme som si vybral správny ročník, vizerá to na dážď a blato. Trať som si prešiel viackrát a na základe toho sa chcem opýtať - plánujete nejakú brigádu na úpravu trate? Je možné, že okolnosti mi dovolia prísť na Bystričku deň vopred - v tom prípade ba som sa mohol pripojiť. Inak, pri každom výjazde na trase som odhadzoval konáre, odvaľoval spadnuté skaly atď. A dumal, prečo to robím (asi) iba ja - a nikto iný z množstva cyklistov, ktorí tam tiež jazdia. Takže -plánujete niečo upravovať na trati?

V prvom rade ďakujem v mene organizátorov za pochvalu, takéto správy nás výrazne motivujú.

K trati: neviem kedy si bol naposledy na trati, no my sme tam boli včera na brigáde a spravili sme kus práce. Po našej úprave garantujem že trať bola bez problémov prejazdná po celej dĺžke minimálne 2 bikerom vedľa seba. 95% trate je zjazdnej vždy pretože má buď pevný podklad alebo podklad ktorý odvedie vodu prakticky okamžite. Tých zvyšných 500m môže byť počas dažďa (opakujem IBA v čase dažďov) blato ale nepovažujem to za problém pre prejazd pre väčšinu bikerov.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up