visibility 878
comment 0
thumb_up0thumb_down

Táto karikatúra Cynickej obludy trefne vystihuje čo motivovalo našich papalášov pre vstup do Eurosojuzu:
cynicka_res.jpg
Myslím si že rovnakú motiváciu majú aj ukrajinskí oligarchovia, a práve preto sú za približovanie sa EÚ a podporujú kyjevských pučistov. Výstižne to povedal ukrajinský expert a občiansky aktivista Alexej Alexandrov v rozhovore pre despiteborders.com.

Tu kopírujem jeho slová:

Prečo sa snažia dostať do EÚ? V 90. rokoch boli schopní vytvoriť pre seba v tejto krajine režim najvyšších výhod. Keď sa teraz dostanú zo skleníkových podmienok supermonopolnej Ukrajiny do normálneho konkurenčného prostredia, veľmi rýchlo sa ocitnú na „vedľajšej koľaji”. To si veľmi dobre uvedomujú. Ale vyžrali už z Ukrajiny všetko čo mohli. A teraz chcú, jednoducho povedané, odovzdať to, čo zostalo z kedysi prosperujúcej sovietskej republiky, tým, ktorí im zaručia legalizáciu na Západe a uchovanie si nazbíjanej koristi. Odídu tak, ako Berezovský, Gusinský a ďalší „krstní otcovia”.

Celý rozhovor je tu: http://despiteborders.com/situacia-na-ukrajine-otvara-cestu-k-novej-europskej-vojne-alexej-alexandrov-v-rozhovore-pre-despiteborders-com/

Inak je to celkovo veľmi dobrý web, na ktorom sú uverejňované kvalitné články s vysokou informačnou nasýtenosťou, pomáhajúce vyvažovať jednostrannosť s ktorou informujú niektoré naše médiá.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up