Pre tych, co idu na maraton s rodinkou a nechcu aby sa tam nudila, resp. pre tych, co zostavaju v BS po maratone.


Nezabudnuté remeslá

Tradičný festival starých remesiel, v tomto roku s témou rómskej kultúry. Vystúpia rómske súbory zo stredného Slovenska a tanečný súbor Texasky. Podujatie je príspevkom k Európskeho roku medzikultúrneho dialógu, ktorý vyhlásila Európska komisia.


WORLD MUSIC FEST 2008
2.8.2008 od 15.00 - BANSKÁ ŠTIAVNICA, Amfiteáter

Festival sa uskutoční v sobotu 2. augusta 2008 v amfiteátri v Banskej Štiavnici. Ako naznačuje názov, priestor dostane hudba z rôznych končín sveta, dochutená folkom, bluesom, alebo jazzom. Jeho cieľom je vytvoriť návštevníkom, ale i všetkým zúčastneným príjemné sobotné popoludnie v krásnom prostredí jedného úžasného mestečka. Oficiálny festivalový program sa začne o 15:00 v amfiteátri, predchádzať mu však budú početné sprievodné podujatia v uliciach mesta, v čajovniach a na námestí. Organizátormi festivalu sú Mesto Banská Štiavnica a hudobné zoskupenie Kofein. Festival je súčasťou charitatívneho projektu Slniečka z onkológie, ktorého cieľom je plniť sny deťom s onkologickými ochoreniami.

Program: Orbus, Luky Lukáč, Mysami, Petiar, Kofein, Pathetic Hypermarket Band, Jana Šteflíčková, Sanyland, Roc’hann, Karpatské horké

Viac info na: www.wmf.szm.sk

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up