2014-06-12 16.58.05.jpgZdravíčko
Nevedel by mi niekto poradiť ohľadom ubytovania v kempe, lebo nejako sa mi tam nedari dovolať a stránku majú zrušenú. Bude vôbec otvorený???

Zdravim,

takze po poradi. Ubytovanie v Sulove je uz takmer naplnene. Kedze Ubytovacie centrum Putnik - kemp + penzion, zial dopadlo, ako dopadlo, tak volnych miest vela nie je. Aj dalsia velka chata v Ciernom potoku je zatvorena. No comment. Na moznosti ubytovania v kempe, ktory je teraz v sprave obecneho uradu, je potrebne sa pytat dievcat na urade: 041/5574016. Ako tu uz niekto spominal, pozrite si: http://www.cyklotour.sk/sk/ubytovanie.html, kde su uvedene moznosti na ubytovanie, ale najpresnejsie info o novych moznostiach ubytovania budu mat dievcata na Obecnom urade.

Na http://www.cyklotour.sk sme aktualizovali sekcie "CENY" a "SPRIEVODNY PROGRAM". Najdete tam strucny zoznam cien v tombole, prehlad vystavovatelov a program na sobotu. Taktiez sme trosku predlzili moznost uhrady stredneho startovneho. Viac na stranke podujatia.

V tychto dnoch uz prebieha priprava tras. Asfalty su vymalovane, ostava precistit zopar zarastenych usekov, pokosit a vyhrabat nejake lucky. Drzte palce, nech nam vsetkym pocasie praje.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up