Ten RM je pecka, krasny bike aj s Lefty vyzera namakane (celkovo RM biky mozem), ale osobne by som bral bez nej. Nic proti nej, dizajn aj funkcnost je super, paci sa mi, ale nechcelo by sa mi davat dole strmen spolu s kolesom (pri transporte) a cital som ze toci do strany ak nedrzis rajdy co by mi vadilo, kedze to na rovinke robim casto. zt0350 ty ju mas, je to pravda?

neviem preco ma lefty daku divnu stigmu v tejto krajine... typujem ze to bude cenou... mam 4tu a nekruti sa nikam! rajdy pustam uplne bezne a nestalo sa mi ze by vidla zanasala na stranu. plus, je to tuhsie ako moj fox 36 a na rozdiel od foxu nedrhne, ked ju zatlacis v klopke zboku, cim vacsi tlak tym lahsie chodi
jo a to najdolezitejsie: lefty je prva vidla s ktorou som NIKDY nemal problem. moju maxu som otvoril po 3 rokoch hard core nakladania v alpach a nic... PBR a XLR su jednoduchy primitivny system so solo air od rock shox., jedine teda co beznej slovaci moze vadit je ze na servis potrebujes castle tool a 10mm svorku do zveraku. (do 60 EUR spolu)... KOMPLET tesnenia stoja 11Eur a na rozdiel od Foxu ich mas na nete plnu prdel.

...este jedna vec: spominal som vahu?

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up