Nové vozne určené na prepravu bicyklov pod dohladom cestujúceho v počte 10ks http://www.zelpage.cz/zpravy/9338
Ďalej by malo pribudnúť 30 rekonštruovaných vozňov tiež na prepravu bicyklov.

No a na facebooku som čítal, že sa vedú nejaké stretnutia so ZSSK za účelom zníženia cien prepravy bicyklov.

Podobne su nasadene na trase Prievidza - Bratislava, mozno su to tie nove - minimalne ten 16:21 Zobor cez vikendy chodi s hojnym poctom cyklovoznov. Zo styroch prvych vagonov za rusnom som dnes napocital 3 cyklovozne, pravdepodobne ich mal este viac, je to nadherny luxus.
Edit: tak nie, v Zobore su Bdteer.

Len skoda, ze sa lady nepohli na trase BA-ZA, za posledny polrok je akosi prilis zvyseny pocet ludi, co cestuje s bikom vlakmi. Uschovna batozin na tejto trase v exponovanych casoch je casto plna a dnes to bolo uz v R 613 miestami trochu zufalstvo - minimalne pre sprievodkyne ktore zufalo rozpazovali rukami v Leopoldove, ze batozinove su totalne plne a od Leopoldova do Piestan chcelo nastupit dalsich 8ks bicyklov Ale aspon ze bol nasadeny tento vozen so sirsou ulickou do tych starych blsakov by sme takto pekne do ulicky neposkladali V NMnV sa to uz nejako poriesilo. V dalsich dvoch vagonoch boli asi tiez tak po 2 bajky v ulicke. Este je i tak dost mile, ze nam umoznili nastupit a nejako sa tam poskladat na tie 2 zastavky a neposlali nas do certa

Len sa obavam aby sa nestalo to, ze bude vlakmi cestovat prilis velke mnozstvo ludi a budu z kapacitnych dovodov musiet na niektorych linkach umoznit nastup iba s rezervaciou cyklomiest vopred.

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up1thumb_down reply

Ahoj, musis si spravit rezervacku na uschovnu a mas to garantovane. Cim viac ludia sa zahlasi dopredu, tym lepsie vedia ZSSK odhadnut kapacitu a pripojit dalsi vozen. Mam rozpisany clanok k tomu...

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

často nevieš, že pôjdeš vlakom (zranenie, nepriazeň počasia atď.) a vtedy si neporadíš. Zároveň ak sa prihlási 6 ľudí na kapacitu 6 bicyklov, tak je proste plný a ďalší si nerezervuje a ani náhodne nedostúpi. Ja som si minule spravil rezerváciu deň vopred a povedali mi, že je to posledné miesto, pritom som skôr nevedel, ktorým vlakom pôjdem.
Podobný problém je keď si kúpiš sieťový lístok na celý deň, ale nemáš možnosť nastúpiť pre kapacitu vlaku

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

to ze pojdem vlakom som dopredu neplanoval

thumb_up1thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up