Potom si sa pochvalil ukazkou svojho literarneho diela - vtedy si sa pytal a ja som ti naznacil ze to nepokladam za dielo, ktorym by som sa vytahoval. Spisovatelia podla natury si cenia bud hodnotenie kritiky alebo citatelov. Nuze prihraj cosi od kritiky a pocet predanych kusov. Rozhodne k tomu aby si sa pokladal za spisovatela nestaci, ze Martinus ma tvoj titul v predaji.
Čau pista
Sorry že odpovedám tak neskoro, ale v poslednej dobe som mal veľa povinností a tvoju otázku som si všimol, viacmenej náhodou, až teraz.

Presné čísla ti neprezradím, ale priznávam, že spočiatku to s predajom bola bieda. No odkedy mám link na Martinus ako „podpis“ tu na MTBikeri, moje knihy idú doslova na dračku.

Priznám sa ale, mám z toho zmiešané pocity. Po dôkladnej sebareflexii som dospel k názoru, že moje poviedky sú bezcenný brak a uvažujem o tom, že zvyšnú časť nákladu vyzdvihnem zo skladu a odveziem do spaľovne.

Uvedomil som si totiž, že ešte dlho budem musieť cibriť svoj sloh, kým sa čo len priblížim naozajstným spisovateľom, ako sú napríklad Dominik Dán, Juraj Červenák, Táňa Keleová Vasiľková, alebo Evita Urbaníková.
P9280013.JPG

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up