Chcelo by to menšie kolesá ale parádny je

po dvoch jazdach v nasich horach by som uz mensie kolesa nechcel. 29 su super aj v technickych pasazach...ide to ako tank, len kondicka je zatial uboha ( a to sa priznam ze pri nastupe 29er som tento koncept zatracoval ako iba marketingovy tah ). ale musim dodat ze dvojplacka bola skvela volba...neviem si predstavit niektore zjazdy vrtiet na nejakom 32z jednoprevodniku

no a co sa tyka elektronickeho radenia, to je ta najlepsia vec na celom biku...z mojho pohladu je to este vacsi luxus ako na cestaku. mnoho ludi nielen tu polemizuje o tom ci to vydrz/nevydrzi, ale Shimano testovalo sadu XTR Di2 ovela dlhsie ako napr Dura Ace Di2 a je to na vysledku skutocne citit. a ak to nahodou niekedy nejako zastrajkuje, myslim ze za mnou bude uz mnozstvo spokonych kilometrov ( tak ako moze odist vidlica, tlmic, moze sa roztrhat lanko, rozrezat plast, tak moze nieco odist aj na Di2... )

a pridam est jednu fotku zo "zabehu" po stopach Bikemaratonu Medzihorim ( aby mi niektori verili ze som bol konecne na biku )

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up