spekulanti boli, su a budu a maju rozne adresy. nepomoze ti ani rok zalozenia jeho konta ani pocet prispevkov. naco su dobre, ked ich ma niekto 500 a 450 z nich je typu: je super, lubi/nelubi atd. niekto nema ziadny a neznamena to, ze je neseriozny. sam ma 3 mailove adresy, ale hlavne pouzivam azet a vobec nie pokec.
cez bazar som uz kupil a predal uz asi aj stovky veci a doteraz neboli ziadne nejake extra problemy ani z jednej strany. vratili sa mi len 2 zasielky a vsetko bolo vzdy v poriadku. az teraz tu ma konecne niekto podviedol. este som to ani nenahodil, ani nemeral, len umyl, ale asi som tiez vyhodil 18,-€. balicek preberala mama, som zostal prekvapeny, ako bol zabaleny (u nas neboze byt na skatuli ani len ina potlac, len cista), mozno by som ani neprebral.
bral som toto:
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-kazety-pastorky/227574/kazeta-sram-pg1070-10kolo.html
na fotke nevyzera zle, v popise jazdena, nie ZJAZDENA, a prislo toto: je to teda sice lepsi model XG-1080,1090,1099 neviem presne teraz ktora, ale co na plat ked je minimalne 5 pastorkov zjazdenych, matica ina, a retaz som este nemeral.
tak asi teda pozor na tohto:
http://dark_sonny.mtbiker.sk/

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up