Cavte, cca 13 rokov som nesedel na bicykli. Teraz som sa to rohodol zmenit. Ako dieta som mal obycajny bajk z obchodneho centra (bola k nemu aj kolobezka:D).

Chcel by som si kupit bicykel na cyklotury. Ako som pisal, dlhu dobu som na tom ani nesedel preto planujem zacast s lahkym terenom, ziadne zlozite, strme zjazdy. Mozno ma to casom chyti viac ale nikdy to nebudu ziadne skoky alebo downhill. To garantujem . Pre kosicanov uvediem priklad aky typ terenu opisujem. Polna cesta na bankov alebo lesna cesta z jahodnej do Kosic. Toto je teren po ktorom by som rad jazdil. Mozno si len namyslam ze to je lahsi teren, ak ano vyvedte ma prosim z omylu.

Operujem s rozpoctom 450€ (zatial). Meriam 181cm a vazim 73kg. Velkost bajku bude asi 19.

Ako typ bajku som vybral horsky. Velmi vaham medzi kolesami velkosti 27,5 alebo 29. Na 29 sa viac zapotim ale mala by byt väcsia stabilita. Bolo to tu uz vela krat riesene, aj tak sa neviem rozhodnut.

V exisporte som nahodne odfotil tieto informacne cenovky. Nemam tusenia na co davat pozor. Co je dôlezite pri tychto lacnych bajkoch kupit kvalitnejsie? Ide o bicykle: Focus Whistler 27r. 4.0 27G ; Kross Hexagon R4 ; Kross Hexagon R8.

vsetky.jpg

V inom obchode mi udrel do oci tento Scott Voltage YZ 20 . Viem ze ma kolesa 26, ale ak by mal 27,5/29?

photo 1.JPG

Na nete som nasiel napr: CTM Rambler 1.0 2014, CTM Rambler 1.0 2015, CTM Quadra 2.0 2015, CTM Terrano 3.0 2015, P STREET 1 HYP, Mongoose Tyax Expert 2013

Co na ne poviete? Nemam problem objednavat cez internet, toto je len vystrel na slepo. Nevadia mi starsie rocniky. (Mali by? )

Ďakujem za rady!

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up