... ale samozrejme v zime ma bezkar prednost... ... tu je odozva na bikera, ktory bol tento tyzden na hrebeni http://www.nabezky.sk/node/11123 Takze v zime si treba vyberat trasy, kade nechodia bezkari.
Tento pobavil, daj este nejaky...

A si to riadne prehnal. Neodpovedal si na to, na co sa smidik pytal, zato si to zneuzil ako zamienku na prezentaciu netolerantnych nazorov voci bajkerom v zime rovnako ako ten bezkar s vyjadreniami typu "bajker ohrozil zdravie bežkárov" a pod.

Toto je bajkove forum, tak necakaj, ze Ti tu budeme drukovat v teorii, ze bezkar ma prednost alebo ze bajker v zime smie jazdit len ked je pod nulou a len mimo tras, kadial si to planuje pustit nejaky bezkar. Sa spamätaj - les patri vsetkym v rovnakej miere bez rozdielu. Ak bezkarov zivot ohrozuje stopa po bajkerovi alebo chodcovi, tak ma bezkar proste smolu a ako druh je odsudeny na vyhynutie. Ostatne o par desatroci uz v okoli BA naozaj vyhynie vzhladom na vyvoj pocasia...

A ten bezkar, co to pisal, je zjavne chory clovek plny nenavisti voci bajkerom. Taky ak by ma zacal v lese poucovat tym sposobom ako to je napisane, tak ho snad rovno na mieste preplesknem, nech si uvedomi, ze mam rovnake pravo pohybu po lese ako on. To, ze on si nasadi na nohy nejake dve dlhe na jednom konci zahnute latky ešte neznamena, ze ma väcsie pravo na uzivanie lesa ako chodec alebo bajker!

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up