Nebol, ešte stále nemám pojazdené ani všetko na našej strane. Na druhú chodievam len občas.

Tak Slnečné skúsiť vravíš? To by šlo. Martinky odtiaľ zelenú do Turia a odtiaľ rovno na Slnečné. Skúsim niekohoh z parťákov presvedčiť . Je tam aj nejaký overený chodníček alebo treba skúšať a skúmať
Overene este len malo, ale pomocnu ruku prislubil kvakob, ak sa dlho nebude na fore ozyvat, znamena, ze sa tam stratil .. alebo sa nechce odtial vratit .. pouzijem pomocnu mapku prilozenu + gpx z odkazu od silva, od nestastnikov, ktori tlacili hore po cervenej

Takze cca takto:
zdola od hlavnej cesty, kde sa krizuje so zeleznicou hore po zelenej, pekny kupelny chodnik, dojde na zvaznicu, my sme sli dolava po modrej, na mape su 2, ale horna netusim co ma byt, na mape nesedi skoro nic s realitou (klasika). Dosli sme na bod, kde sa uz taha prudko hore cesta zakreslena tucne zelenou. Sem sa da dostat aj inak, to vie kvakob, zdola cez tabor , kde by mal byt nejaky singel.
My sme potom komplikovane a zdlhavo tlacili hore cez len v nadeji na existujuci polovnicky chodnik, ktory je mrtvy, takze treba vytlacit po tej ceste. Hore je velmi pekna hrebenova cesta, rovina, hore a dole. Doporucujem. Prva krizovatka s cervenym naucnym vyzerala, ze sa tade snad aj pustime dole, tak dobre to vyzeralo. Imho je to velmi slubne. (Niekde pred Tlsou horou je zlava od Knazovej lehoty prudka zvaznica hore, ktora nie je na mapa, mozno odtial by sa dalo tiez vytlacit).
Za Skalkou je mozne ist po zelenej hrebenom (ako sme sli my),. je to pekne, ale dojde to kamsi pred kamenolom a odtial len zvaznica dole, naviac nikde tam uz nie je ani znacka. Tuna popisuju cestu ti chalani z odkazu od Silvy. Citujem "Na rázcestí červenej značky a lesnej cesty sme zvolili ďalší postup po lesnej ceste aby sme sa dostali do čo najvyššej nadmorskej výšky a užili si tak naplno zjazd po zelenej značke . Tento úsek zámerne nie je naznačený na mape, nakoľko to neodporúčame nikomu absolvovať. " Ten usek sme sli a je to tak. Neodporucam .. ale tlacit hore po cervenom naucnom az na Dolnu Horu je asi celkom ok, az na zihlavu ku konci. Dole pri rieke je ten singlac pekny, ich gpxko ako vytlacili naspat nad cervenu a potom dole by mohlo podla popisu naznacovat na pekny zazitok.
Ale vratim sa ku bodu Skalka .. dole po cervenej by mohol byt pekny, dalej asi podla videa po zltej.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up