Vcera sa konecne podarila 2 roky planovana akcia .. plna hrebenovka MK (s jednou malou vynimkou) .. kondicka aj pocasie konecne vyslo. Skoda, ze sa mi nepodarilo domapovat vhodnu trasu od Bziniec a hned na zaciatku som nemal chut stracat cas .. ostatne, treba vyrazat aj tak skor ako nez pride vlak (toto cestovanie v novych vagonoch je pekne naprd, este ze bola mimoriadne mila sprievodkyna)
Povodne som rozmyslal aj , ze pojdem poza Klenovu, ale mal som obavy, ci stihnem a budem vladat /nebolo mi moc dobre/ .. na konci som ale lutoval .. tie vyskove mi chybali k tomu co som chcel. A vyhlad spod Klenovej stoji za to. Tak som musel doodatocne sa pokusat aspon nejake vyskove nabrat.
Fotky nemam, nebral som fotak, tak jedine mobilovka z toho jedineho, co ma zaujalo .. a sice trail Zaruby na Bukovu, paradna vec, fakt paradna.
Skoro vsetko lesom, dalo sa to .. max. 27stupnov, ale 2x som sa musel chladit .. tak 2 stupne viac a zdochnem. Dat jednu vrstvu dole ma napadlo az poobede ..
Nejake technicke udaje .. spotreba cca 8.5l tekutin, 8 rozkov zo syrom, 3 gely, 2 tatranky, 2 redbully. Chcelo to o jeden rebull a 2 gely viac. Celkovo 166km ap odla tachaca 4800 vyskovych. Hruby cas vyjazdu cca 15.5hodin, cisty asi 13h, priemerka 12.7, ziaden zazrak, holt nemam Xko v mene
Prva kriza pod Zarubami, druha pod Taricovymi. Na Cermaku som sa ako tak vzchopil a redbull na Babe mi skutocne dal kridla. Konske Hlavy po 4tisic vyskovych som bez problemov vyslapal. Akurat Somara som uz radsej tlacil .. ale potom to vyzeralo tak, ze mam neobmedzene zasoby energie, sice to uz neslo hrotit, ale kopce sli jak po masle. Energia dosla az na Novom moste .. jeden gel naviac a tych mizernych 200vyskovych dam v pohode, ale nebolo kde Nohy v pohode, ale tak rozbite ruky,ramena som davno nemal Som uz zjavne zhyckany pruzinou a vysokymi zdvihmi. Skoro nikoho som nestretol (cyklistov) na celej trase.

matvej11pod Klokocom som prechadzal niekedy pred polpiatou, ale to ste tam asi este neboli, predpokladam.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up