Force x68pro vetrovka x48 obe velkost xl a sedia dobre. Nie je to ako uliate pri drahsom obleceni. Ale za tu cenu som stale prijemne prekvapeny . 180cm 88kg.

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

Ako si s ňou spokojný? Lebo tiež ju plánujem zakúpiť

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

zajtra ju planujem skusit v terene. pocitovo je kvalitnajsia a o trocha teplejsia ako ten zatepleny dres z lidlu za 13e. kvalita prevedenia je ok len svi nie su tak dokonale hladke ako na drahom obleceni (na toto som ja extremne haklivy nedokazem ani sveter nosit naholo). ale kedze ja to planujem nosit ako druhu / tretiu vrstvu tak mi to az tak nevadi. cisto na telo by som potreboval namoje parametre Lko XLko na mne vypada ako bunda Lko by bol idea asi na obtiahnuty dres . 180 / 88kg

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

tak som to skusil. nemam ktomu vytku nakoniec som daval termopradlo dole "cez vikend bolo teplo" a v pohode som to odbicykloval . pri zjazdoch a stupaniach absolutne ziadny problem s termoregulaciou ani teplo ani zima akurat neprefukne to lahko. akurat ked clovek zastavy na kofolu tak pride zima. Polka toho dresu je taka hrubsia sietka chrbat a boky , a tam clovek citi ked sa nehybe. pre kofolkoveho cyklistu turistu by asi bol lepsi dres vo verzii X68. ja som rad ze som kupil tu x68pro . len skoda ze sa to nikde v ba toto oblecenie neda odskusat.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up