slnecne bezoblacne pocasie podla aladina

zajtra ma byt relativne pekne, niekto na nejaky karpatsky vyjazdik? nieco takehoto, Casta, Kukla, Homola atd http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=193706#pos=48.34147P17.37239P12 (velmi nahrubo nacrtnute, zmeny podla pocasia, nalady a napadov) planujeme ist na vlak 9:00 z hlavnej stanice, okolo 9:30 v Senkviciach ak sa dobre pamatam Pekne za sveta domov.


do vlaku pristupil necakane brudyx a trasa sa dost pomenila (k lepsiemu), pre mna viacero novych cesticiek takze pre mna vyjazd super, vdaka chlapi. Aj ked to bolo dost trapenie - vobec nic mi neslo - ani hore, ani dole ani po rovnom. Po case som skusil dat par mm sedlo dole (druhy vyjazd s novymi vyrazne tensimi pedalmi) a bolo to citelne lepsie aspon po rovine a hoe kopcom. Na kratsom vyjazde predtym som to vobec nevnimal, tu som uz mal odidene nohy a nevladal som na uplnom spodku zaberu, tlacil som a sila nikde, noha prilis vystreta...tych par mm "mimo normal" vie urobit na moje prekpavenie celkom dost pri dlhsom vyjazde.

Na pocasie sme velmi stastie nemali, zacalo hustou vlhkou hmlou na asfatle a slniecko nam pekne zasvietilo len na Homoli. Ale na to ze je december tak fajn, len na dlhe vyjazdy to uz velmi nie je, ak chce clovek vyslovene pohodu. Blata bolo primerane, dalo sa bez nejakych problemov, len je to otrava stale brzdit v zjazdoch a zas sa rozbiehat. Moje top bez poradia - Kukla a zjazd cez Medvediu skalu, zltou z pod homole na Zamcisko, trailik pri v. n. Vinosady.

http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=194171

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up