Ak niekto moze, odfotte tu Cerovku, minuly rok nam spominali ze to budu tazit setrne... Lesy SR co tam tazia to je ciste zlo, aj na tych Kramaroch ti madari tahali tie dreva krizom cez les, vobec ich nemali zdvihnute a tahali ich cele (nie len tenke konce), urcie po sebe neupracu, kolaje vsade, sklady dreva asi 4 namiesto 1 centralneho, tahaju cele stromy namiesto toho aby ich rovno na mieste popili na kusy, nicia ostatne stromy tym vlacenim a neosetruju ich ako maju... A prave min rok ked vyznacili tazbu na Cerovke sme ich prosili nech tam netazia... ach jaj. Najoblubenejsi singel v Bratislave...

Ja som si to vcera fotil(aj ked kvalita fotiek nic moc). Jazdim tade posledne 2 mesiace celkom casto aj cez pracovne dni, cize som pekne videl cely proces od oznacovania stromov az po tuto katastrofu.

Kusok nad tym zaverom(nad RS Veronika) stavaju asi dialnicu rovno cez cerovku(foto1 a foto2). Vyhlbili obrovsku cestu krizom cez trail a ani sa neunuvali urobit tam trosku zjazd a najazd. Dlho tam bola asi taka 35cm stena na hrane tej novej cesty co tam postavili.
Kym pilili priamo na cerovke tak po sebe vobec neupratovali, nechavali rovno na cerovke pohodene velke kusy stromov a konarov. Vacsinu vyjazdov som ten posledny kus nerobil nic ine iba odprataval drevo z trailu. Pod listami je to pekne nebezpecne.
Pocas toho ako sa premavali na malych bagroch priamo po traile ani nemali oznaceny zaciatok a koniec prace. Tabulky na vystrazne oznacenie som si vsimol odlozene v kabinke vodica.
No a to nehovorim o tom konci, kde je obrovska blatova arena. Blato pokracuje az k tomu useku kde su uz dlhsie navozene kamene. Raz som skusil ist na bajku, odvtedy prenasam a mam problem najst miesto ako chodec. Je to obrovska tragedia(foto3).

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up