Kedze som jeden z mala, co si tieto plaste urobil a aj ich pouziva skusim nieco aj ja k tomu dodat. Ako priemerne zarabajucemu clovekovi mi bolo luto vyhodit peniaze na nieco o com som nemal ani šajnu. Tak som zvolil cestu " Urob si sam ". Vybral som si plaste Tioga Faktory 1,95 navrhol rozmiestnenie skrutiek, skrutky aplikoval skrutkovačkou, vnutornu stranu podlepil a bolo po ftákach. Po prvej skusobnej jazde som ich upgrejdol, pretoze skrutky trčali 2-3 mm, tak som ich zbrusil na cca 1 mm. Jazdim na nich vecsiu cast zimy ( obul som ich az ked som dal tigra na lade ) a hodnotim ich ako mierny prinos. S vahou 840 g sa mi az take tazke nezdaju hoci som to citil. V snehu nieje citit ziadny rozdiel ale na zladovatelych usekoch a lade jednoznacne drzia jak ďas. To co som na povodnych IRC Mythos nedal ani nahodou teraz bezpecne vyjazdim. Na asfalte vydavaju krasny pukotavy zvuk ( nepotrebujem zvoncek ), ale ich odpor je citelny. Takze aby som to zhrnul :
1. Cena 1 ks plast 180., sk ( dobra kupa bola )
2. Skrutky Texy do sadrokartonovej konstrukcie 0.,SK ( darovane )
3. Lepidlo Chemopren 25.,Sk
Cas na vyrobu 1 ks cca 1,5 hod.
Plast je jednoznacne lepsi na lade, ale horsi na tvrdom povrchu. Pouzitelnost je diskutabilna, pretoze jeho nasadenie je adekvatne len na ladovych usekoch, inac ho nema velky vyznam obuvat. Je mi jasne ze po tejto skusenosti sa zaobidem bez akehokolvek Winter plasta ( aj bez originalneho ) pretoze ho vlastne ani nepotrebujem, pretoze vecsinou jazdim sneh a ladu sa vzda da vyhnut.
Ako kutilovi sa mi podarilo prist k tomuto uzaveru za cca 400., Sk mam tu istu vyhodu na rozdiel od tych co si zakupili originalky za podstane vyssiu cenu. A este taka nepodarena starsia foto s vyznacenim hrotov.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up