Fotka v prilohe bola cvaknuta na Stefana vecer a povodny zamysel bol pouzit ju s domalovanou Mikulaskou ciapkou ako motivacnu pozvanku na Vianocno-Novorocny vyjazd. ( isiel som z Ruzinova na Rusovsku cestu a tak nejak mi to cez Kittsee pripadalo najrozumnejsie )

Potom som sa ale strasne prezral, domov isiel zase na kolobke = bolo mi zle skoro az do Silvestra. Zaroven som vedel ze footbike nebude v BA, takze vlastne sam seba som pozyvat nemusel ( a nikto iny by aj tak nesiel ). A nakoniec som 1.1. dostal celkom slusnu priucku o hodnotach, takze mi to vlastne bolo aj jedno.

Preto aspon oneskorene vsetkym kolobezkarom pevne zdravie aj stojnu nohu, vela krasnych kilometrov a snad sa niekedy predsa len uvidime ! ( pri footbikeovi a stano3b tomu verim na 100% )

Nieco mi hovori, ze by sa tento rok mozno mohlo par veci udiat na SK kolobezkovej scene, tak sa nechajme prekvapit

P.S. Najvacsi respect pre chalana, ktory dnes v snehu a snezeni isiel po chodniku okolo CBC na nejakej tej freestyleovej kolobke. Podla mna uz bolo viac snehu ako mal priemer koliesok, ale daval to ! Az som sa hanbil, ze ja som v praci via MHD...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Výber z produktov

Prejsť do shopu

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up