Tak prišla mi nakoniec vidla z nemecka, našiel som pod 1k, nová z výkladu síce, ale so zárukou priamo od predajcu, ešte dokonca bez ježka vo vnútri, so všetkými súčiastkami (20mm os, 15mm os, podložky, atď.), záručákom a ostatnými vecami.

V prvom rade som bol dosť zaskočený váhou. Keď to človek vyťahuje z krabice čaká nejaký odpor, ale toto bolo veru cítiť, že je to ľahké ako pierko. Váha pod 2kg, s oskami a všetkými serepetičkami symbolických 2016g, čo je neuveriteľná váha.

Montáž prebehla v poriadku, jediná vec, ktorá ma zaskočila a na ktorú som nemyslel je adaptér na brzdu. Mám Sainty 203mm Avidy kotúče a úchyt na vidlici nie je 160mm (ako tradične), ale 180mm, takže treba iný adaptér. Testoval som zadný adaptér, čo mám na zadnom úchyte brzdy, ktorý vyzerá, že by aj pasoval. Máte skúsenosti s týmito novými vidlicami čo majú 180mm úchyty?

Na prvých pár prepružení vyzerá byť veľmi citlivá, porovnateľne v tom spodnom pásme s VANom, ktorý som mal, ale nejde tak rýchlo do zdvihu ako VAN. Teším na prvé testovacie jazdy.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up