misky force s ložiskami

Mám nové kľuky so stredom asi 2 mesiace a už som musel robiť servis stredu HT2 po blatistom maratóne. Je to stred FORCE, ale asi by mal byť totožný so Shimanom. Nejdem ešte meniť ložiská, nemajú vôľu, boli riadne spinave a mali suchy drsný chod. Vybral som plastove krytky ložisk, vyčistil som ich v cyklostari. Môžem tie misky s ložiskami aj vymyť prudom VODOY? a následne zas v cyklostari, necham vysusit a dam novu vazelínu a zložim naspäť.
Do buducna asi kupim stred shimano, mal by pasovat aj na Force kluky si myslim. Misky force si potom nachystam tak, aby ked ma zase zradia nove misky som mal prichystane tie pôvodné Force, Len neviem, či ložiská vo force miskách sa daju kupiť a či su rovnaké ako má Shimano na svojom HT2 napr BB52. Force misky sa dali lahko otvoriť. a ložisko je široke 7mm co som odmeral v miske. ale hovorim pre tentokrát ho ešte nejdem stahovať a meniť.
su to tieto kluky so stredom http://www.cykloabc.sk/tovar/13154_922_b_kluky-force-nine3-plus.jpg
Takto som to rozobral a umyl v cyklostari ale hodilo by sa to vymyť viac prudom vody, môžem vodou? Nasledne zas cyklostarom a vysusit.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Výber z produktov

Prejsť do shopu

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up