Ak mas ten alu Lapierre Tecnic 100-L z podpisu s asi 13 kg hmotnostou, tak sedacku a 15 kg
dietatom bez problemov zvladne, tym sa netrap

Doplnim este moj `predchadzajuci prispevok - pouzivam
http://www.polisport.com/en/bicycle/products/baby-seats/?id=71&pid=13
kupil som ho v Sportservise za 39Eur (velmi dobra investicia za tu sumu).
Bilby_junior_FF.jpg

Vyhodou tohto modelu je ze sedacka je uchytena na lyzinach upnutych konzolou na sedlovej trubke (podobne ako sedacky dozadu), a preto pruzi, takze nie je problem s jazdou po nerovnostiach. Tiez mam pocit, ze takto je sedacka viac v strede bicykla oproti inym standardnym sposobom uchytenia prednej sedacky - na vidlicu alebo predny ramovy trojuholnik . Ale dost zavisi aj na kontretnej geometrii bicykla. Doporucujem Ti prist s bike do obchodu, vyskusat a v pripade kupy nechat priamo namontovat.
Za asi rok som absolvoval s dcerou tak 80 vyletov (okolo 6-9 km jeden). Vyberanim sedacky som stravil par mesiacov, za ten cas som mohol najazdit dalsich 20 nahodou mi kolega odporucil tuto a bol to dobry tip.
Nemyslim ale ze ine predne sedacky budu vyrazne odlisne, takze doporucujem nieco vybrat a kupit a uzivat si spolocnu jazdu:)

Ludia a ich potreby su individualne, ale podla mna pre male dieta ako prve riesenie je lepsia predna sedacka, pokial niekto nechce jazdit velmi dlhe jazdy kedy mu dieta zaspava. Dcera ma jazdu velmi rada, bez problemov sme jazdili aj cez zimu v teplotach okolo nuly. Co sa tyka ovladatelnosti, bez problemov vidiet pred predne koleso, jazdime v lese po singlovych usekoch, jazda dolekopcom je velka zabava. Slape sa trochu horsie do kopca, kedze mam nizsie sedlo, a kolena trochu vybocene, pripadne pri prudsich stojkach sa clovek nenakloni dopredu, ale to su minoritne veci. Ako pise trener je to iny zazitok, treba si to skusit, jazda nie je presun z miesta A na miesto B, ale interaktivny cas straveny s dietatom, mam dceru priamo pred sebou, rozpravam jej do ucha a pocujem co mi odpoveda, a mimochodom, skuste pri zadnej sedacke dat dietatu za jazdy pusu na licko

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up